Fredag aften og ingen jeg kender har fødselsdag

Hej med jer. Nu er jeg lige ved at gøre rent i lejligheden, lytte fjernsyn, rydde op på mit skrivbord og tage mig en pause med en enkelt øl… derfor vil jeg også lige blogge lidt :).

Vi blev inviteret på middag hos moster og onkel, så her lidt nye billeder af os og den savlende trold.

Ægteparret kigger huse på nettet

Drengene flader

Datteren hos onkel Raggi.

p.s vi er inviteret på sommerferie i det store dejlige udland fra den 8.juni til den 22.juni – hurra. Derfor flytter vi fra lejligheden den 7.juni. Når vi kommer tilbage fra udlandet er der lidt mere familiesamvær her på øen, hvorefter vi drager til DK. Så derfor, hvis I vil besøge os….. har I lidt tid endnu.

- Ingen kommentarer til Fredag aften og ingen jeg kender har fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.