Til hamingju Ása

7.jan har smukke Ása (Vésteins kæreste) fødselsdag. Til lykke.

Og hvordan går det så ellers her. Jooo jeg burde jo være i det gode hjørne. Et lovende år er lige begyndt og vi er sunde og raske alle sammen. Jeg har dog lidt svært ved at bevare mit positive syn og det gode humør. Lidt træls. Fordi hver gang jeg er lidt ked af sådan nogle egentlig irrelevante ting, (som den nye lejlighed o.l.), bliver jeg flov over det. Vi har det jo godt og jeg gider ikke være så forkælet at jeg ikke kan være glad for det jeg har og fokusere på det. Så, hver dag kommer jeg lidt nærmere det gode humør og de positive tanker. Det hjælper også, at Kim er glad og positiv og giver mig et kærligt spark, hvis jeg bliver for negativ. Vi har jo ingen seriøse problemer, og derfor synes jeg også det er så latterligt, at lade sig gå på af uvæsentlige ting, som en dårlig lugt o.l. Men ikke desto mindre, går det mig lidt på en gang imellem. Men som I kan læse her arbejder jeg på at blive et bedre menneske og det er vel det det gælder om. At have lyst til at udvikle sig :).

Nåh, nok om det. I dag var vi i Akranes og havde en hyggelig farvel til julen. Bål og alfer og sådan. Vi glemte vores kamera der, så billederne må vente. Her i juletiden, har der været lidt dramatik i min familie i forhold til at vi flytter til DK ( en lignende dramatik som vi oplevede hos nogle i DK da vi skulle flytte hertil) til sommer. Forståeligt nok er min familie kede af denne beslutning og bekymrer sig for vores ve og vel. Men som vi siger til dem er det jo ikke verdens ende vi flytter til og det er kun vores næste skridt i livet. Hvem ved, hvad der så sker? Jeg trænger i hvert til PLADS og til mit eget sted snart.  Og det gælder også her at jeg ønsker at være glad og positiv og være taknemmelig for de væsentlige ting i livet.  Så længe folk har det godt, der hvor de er, bevarer deres gode helbrede og har det lidt sjovt en gang imellem…. er det så ikke skønt?

Nåh, nok om lommefilosofiske tanker om livet.. 🙂 Håber at I allesammen har det godt og hygger jer i vintermørket. Personligt er jeg træt af mørket, men heldigvis har vejret været til at have med at gøre de sidste par dage, og regnen og blæsten har taget sig en pause. Forhåbentlig en lang en. knus fra fru Linnet.

- 2 kommentarer til Til hamingju Ása

2 Replies to “Til hamingju Ása”

  1. Hæ Erla, leiðinlegt að hafa ekki hitt ykkur á brennunni…..þið eruð ávallt velkomin í heimsókn.

  2. Góð frú Linnet.

    Ása mín, sorry að ég gleymdi að kyssa þig til hamingju með daginn. Reyndi samt að senda SMS bæði seint og illa.
    kveðja Borghildur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading