Wow! …eller noget

Ikke at det er noget særligt. For det er det jo ikke. Men det er bare et lille fremtidsorienteret valg, baseret på nylig viden om hvad virker bedst på Googles søgningsalgoritmer. Min hjemmeside, www.listigt.com, er afgået ved døden, fordi jeg ikke kom ind på den forpulede lorte kunstskole i Island fandt ud af et domæne navn med ens eget navn automatisk får en meget høj page-ranking. Og jeg ved godt at siden ikke får 1000 daglige gæster. Men jeg ved også at jeg fremover vil blive ved med at producere værker. Og hvis jeg er til en fernisering med en fed kunstner, som har et fedt visitkort – ja, så tjekker jeg rent faktisk hendes hjemmeside. F.eks. gennemgik jeg alle hjemmesiderne fra de afgående studerende på den Islandske kunsthøjskole. Der var måske ikke decideret langt mellem snapsene, men der var da et stykke vej. Og jeg fandt hurtigt ud af at blogs holder ikke – næsten alle indlæg var 3 måneder gamle. Og da jeg har 3 børn, så orker jeg ikke passe et 4. digitalt barn. Og billedegallerier som ikke opdateres holder ikke. Så jeg besluttede mig for at lave en statisk side som kan opdateres billedmæssigt via flickr og med en indkøbsfunktion, så folk kan købe online. Om der nogensinde vil blive købt noget ved jeg ikke, men når muligheden er der, ja så tilstøder fætter sansynlighed jo rimeligt hurtigt. Designet er WordPress igen-igen-igen, men med et tema inspireret af Khoi Vinh som er en personlig favorit. Apropos flickr, så vil jeg lige sige at de nu har indgået partnerskab med www.picnik.com, hvilket vil sige at alle billeder bliver direkte editérbare i selve flickr. Der kan klippes, skaleres, ændres farever, fjernes røde øjne og tilføjes tekster. Direkte og online – uden behov for at downloade og uploade… F.eks. bliver dette:

til dette

(undskyld Hans og Tine, men jeres hår ser altså alt for rodet ud)

Nå, men var var det egentlig jeg ville sige? Nå, ja. Jeg har spildt Reykjaviks Kommunes penge udnyttet nogle mellemtimer på arbejdet og oprettet en ny hjemmeside, www.kimlinnet.dk. Spread the love…

PPS: Lagde I lige mærke til at han endnu en gang havde pulsen på fingeren? www.picnik.com blev allerede nævnt her på bloggen da de var i beta, hvilket vil sige det alenlange indlæg som jeg skrev op til Röskvas fødsel… (åh, min kone har veer, hvad skal jeg gøre? Jeg tror jeg blogger lidt, den beroligende lyd af tastaturet hjælper sikkert…) Så hvis du på et tidspunkt hører rygter om IT-Tiltag, så løb på børsen og invester alle pengene – og giv mig lidt procenter. (dog vil jeg lige sige undskyld til Jeppe L, for at spamme og lokke ham til at installere Me.dium til Firefox. Den udvidelse er f…. noget crap).

- Ingen kommentarer til Wow! …eller noget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *