Glædelig Jul & Godt nytår

Vi flygtede fra vores flytte-ramte lejlighed i reykjavik og sidder nu i familiens trygge favn i Akranes. Julesneen ligger i et tyndt lag over byen og hjemmet er julerengjort og klart til den store dag imorgen. På komfuret syder de hele fårehoveder og den sidste af de 13 islændske julemænd er på vej med sin gave til skoene der står i vinduet. Vi håber at I alle sammen får en rigtig dejlig juleaften hvor end I er og at I kommer godt ind i det nye år. Tak for alt det gamle, for de mange kommentarer, besøgene og alt det andet som har givet os grin og varme i løbet af 2007…

Vi går offline i et stykke tid – vi ses i 2008!

Knus og kærlige hilsener fra Kim, Erla, Máni, Óliver og Röskva

- 2 kommentarer til Glædelig Jul & Godt nytår

2 Replies to “Glædelig Jul & Godt nytår”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading