weekenden

Ja, som I har set på tidligere post, var Kim på drengetur i weekenden. Hvilket betyd at jeg var alene hjemme med vores tre børn. Lørdag havde Máni og jeg en super dag sammen med Röskva. Han legede og legede ud i et og vi byggede med lego og alt muligt. Óliver tog sig en lur og tog så i svømmehal med amma og afi. Han blev afleveret herhjemme hos os ved 18:30 tiden, hvor den stod på lidt let aftensmad til ungerne efterfulgt af nattøj og følgende. Lidt kaotisk, da tøsebarnet ikke var i sit mest samarbejdsvillige humør.

Søndagmorgen var Máni og Óliver rigtige brødre, slåssede og skændtes, og da datteren jo også havde behov for mad og skiftning blev det rimelig kaotisk. Bare spørg Ruth, mens jeg talte med hende i telefon kogte det hele over 🙂 Men til sidst lykkedes det mig at få alle i tøjet og ud kom vi. Vi var ude ved halv 11 tiden. Vi gik over til min søsters nye lejlighed, hvor de var i gang med at male. Hun har købt en rigtig fin lille kælderlejlighed og skal flytte i løbet af den her uge. Videre gik turen på legepladsen og der var vi så heldige at amma Ingibjørg  havde fundet os på vejen og fulgtes med os. Da vi så skulle hjem og have frokost ville Óliver hellere med amma og afi hjem og det fik han så lov til. Taget i betragtning, store broderens drillesyge humør, var det vist et godt valg. Jeg tog hjem med de to andre og vi spiste frokost og legede. Moster var lige forbi til en kop kaffe og tog bl.a. disse billeder.

Vi tog så over og hentede Óliver og fik aftensmad. Videre hjem i nattøj og i seng med brødrene. Máni har også fået vist mig en del af hans nye pree- teens provo strategi her i weekenden, hvilket gjorde moderen meget træt…. men alting er jo en fase, så det varer nok ikke ved 🙂

nåh, videre ud i mandagen.

kh. Erla og ungerne

- 2 kommentarer til weekenden

2 Replies to “weekenden”

  1. hmm. tha hljota børnin bara hafa hugsad um hvert annad og verid uti og ekki ad thvælast fyrir mømmunni sem var inni ad taka slatur med elstu krøkkunum… 🙂 eda eitthvad…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading