Óliver Emtekær Linnet

Er fantastisk. Nu har vi været til forældresamtale i børnehaven omkring Óliver. Han klarer det hele super flot. Han er rigtig dygtig til at bygge med klodser. Han er super god socialt og meget populær. Han tager aldrig initiativ til at drille eller være dum ved de andre børn. Hvis der er nogen der slår ham (hvilket ikke sker så tit), græder han og søger trøst hos de voksne, men slår ikke igen. Han elsker at lege udenfor. Han er altid glad. De har aldrig problemer med ham omkring at skifte ham, putte og den slags. Han spiser rigtig godt. Han har et godt sprog. Han elsker at fortælle historier og har en livlig fantasi. Som pædagogen så sødt sagde – hvad skal man sige til forældre der har en unge der bare klarer det hele godt…. Så det ser ud til at han klarer børnehaven i god stil. Dejligt.

- 7 kommentarer til Óliver Emtekær Linnet

7 Replies to “Óliver Emtekær Linnet”

 1. Så dejligt at høre.

  Fik lige opereret springfinger på 4. finger ve. hånd i dag.

  Gik ok. Kys til alle.

  Kh Bedstefar

 2. Det er dejligt og han er jo en super flot dreng og vi glæder os alle rigtigt til weekenden. Så kommer Ása hjem fra Sverige lördag så han for mödt hende. Det bliver de begge to glade for.

  Til lykke med det og I kan godt være glade for jer selv, det ser ud som hele arbejdet har betalt sig. Det er jo det hårdeste arbejde man har at opdrage sine börn.

  amma, mamma og tengdó

 3. þið eigið svo yndisleg börn systir góð. og ég er svo heppin frænka 🙂 vúhú! hlakka til að hitta ykkur næst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading