Julemarked i Trailer Art Park. Den 8. Dec, kl. 12 – 17.

Så er der julemarked ude i Studiet. Alle os kreative sjæle slår penslerne sammen for at give jer et unikt udvalg af ægte islandsk kunst af allerhøjeste kvalitet. Vi garanterer at du aldrig har set noget lignende og at hvert kunstværk er rent unika. Et must for alle med god smag og appetit på anderledes oplevelser. Endvidere vil der være hjemmebagte pandekager og alskens julelækkerier og afslappende julemuzak for at gøre oplevelsen fuldendt. Så hvis du ikke har fundet gaven til din udkårne endnu, så giv noget du med garanti ikke kan få andre steder!!

Vil glæder os til at se dig!

Kunstneriske hilsner, Trailer Art Park.

PS: Tag endelig ungerne med 🙂

- 3 kommentarer til Julemarked i Trailer Art Park. Den 8. Dec, kl. 12 – 17.

3 Replies to “Julemarked i Trailer Art Park. Den 8. Dec, kl. 12 – 17.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading