Hmmm

Mandagaften. Kim er på arbejde at se sine elever opføre teaterstykke. Synd at han skal være på arbejde, puha, det gad jeg bare ikke – det er bare så hårdt at se teater 🙂

Herhjemme har vi det nemlig sjovt.

Máni var lidt overtræt og op at køre. Óliver syntes også at det var en god ide at være lidt umulig. Så da jeg havde læst historie og sat mig til at tale i telefon så de muligheden for et lille oprør.  Máni annoncerer at han lige skal på toilettet, nåh, men det klarer vi lige imens jeg taler i telefon, så fører jeg ham ind i den store seng bagefter og god nat! Der begynder Óliver at råbe at han også skal på toilet…. hmmm… det er aldrig sket før, så jeg ignorer ham. Men det lille væsen har så fundet ud af at række sin korte arm ud igennem træmmerne på sin seng og hive en kasse med klodser op til sengen så han kan kravle ud af den – hvilket heller ikke er sket før. Jeg blander mig udenom og forsøger at tænke på en strategi mens jeg bliver ved med at tale i telefon. Når Røskva så vågner klokken 20:45, så er der ingen vej uden om. Røret lægges på. Óliver bliver skiftet og kommer ind i seng. Røskva får mad og ny ble og så brokker hun sig og prutter i en time.

Og det skulle lige være den aften, hvor moren er lidt træt og ville gå tidligt i seng. 🙂

Men nu sover brødrene og lille prutten er lige vågnet igen, så jeg smutter.

- 4 kommentarer til Hmmm

4 Replies to “Hmmm”

 1. Sådan er livet lille Erla. Óliver er klókur, hann er svo mikill verkmaður, nýtist honum pottþétt í lífinu.
  kveðja amma, mamma og tengdó

 2. Hæ það hefur verið fjör eftir að ég fór þú hefðir átt að nota tækifærið og tala í símann meðan ég stoppaði kveðja Ragnheiður

 3. Respekt 🙂

  Jeg har jo kun to, og det kan være sjovt nok. I går var Jeppe ude og jeg spurgte Liva om hun ville puttes først eller vente til Asta sov. Hun ville vente, så jeg gik ind med Asta. Imens kunne jeg høre at hun rumsterede. Da jeg kom ind et kvarter senere havde hun flyttet store dele af sit legetøj fra sit værelse til stuen og spredt det ud over gulvet sammen med potten, toiletindsatsen, sine Åh Abe-cd’er (uden cover) og weekendens aviser i enkeltblade. Selv sad hun i bar røv på en silkepude med sin ligeledes nøgne babydukke og påstod at hun sejlede.

  Knus fra en anden super-mor 😉

 4. Tak for din meget levende beskrivelse – det er ret griner at læse 🙂

  …godt at høre der også er andre i familien som får deres liv beriget på en ganske særlig vis af deres børn. Og selve idéen med at sætte sig i bar røv på en silkepude og påstå at man sejler, synes jeg er helt fantastisk…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *