Hjemme igen

God mandag med jer. Så er vi hjemme igen efter weekend i sommerhus. Det var dejligt at komme lidt væk, men der er jo stadig knald på, når man er på ferie med 3 børn 🙂 Fredag inviterede vi så de to fætre Sveinn og Almar at komme og overnatte og der var fest i huset. Det gik meget godt, men med 4 drenge, måtte der godt have været bedre vejr, så vi kunne have smidt dem ud lidt. 🙂 hæ hæ. Der blev spillet, tegnet, leget med lego, slåsset og leget pudekampe.  Lørdag tog de 3 store så til Akranes og så teater, mens Kim, jeg, Óliver og Røskva fik os en lur. Lørdag aften var der så middag med de to Akranes familier og børnene. 8 børn og 6 voksne………. hyggeligt. Vi tog diskussionen om Dk vs. Island igen og det er jo lidt sødt at folk prøver at overbevise os om at blive på Island. Det er fedt, at folk hygger sig med at vi bor her og at de ikke glæder sig til vi er væk. Men jeg måtte også slå fast, at det måtte være sidste gang vi tog diskussionen fordi jeg kender alle argumenter, og jeg bliver bare træt og ked af at snakke om det hele tiden. Kim og jeg taler så meget om det i forvejen, at kvoten snart er opbrugt. Jeg kunne også tænke mit, at nyde at være her nu og til sommer, i stedet for altid at forholde mig til fremtiden. Det kunne alle forstå, så det var bare dejligt. Men som sagt rart at folk lokker 🙂 Søndag tog Kim med drengene i svømmehal imens jeg ryddede op og så kørte vi hjem i går ved 14 tiden. I dag er drengene i børnehave, Kim er ude og ordne lidt ting og vi har en date med hinanden klokken halv to, for at spise noget frokost, der hvor Kims udstilling nu er sat op. De laver dejlig med på den cafe. Så vi håber på en hyggelig tur selv om jeg har været i lidt krigerisk humør i dag og sidste parten i går.

Jeg tror det skyldes den nye del af min krop, som jeg har anskaffet mig, med det for øje, at forblive ikke gravid, de næste år….. det skulle eftersigende gå over. Så det satser vi stærkt på. Men unægtelig har jeg været en smule for irriteret det sidste døgn.  I går var jeg vældig irriteret da jeg fandt ud af, at vi havde betalt meget mere for sommerhuset, end andre har betalt for andre sommerhuse. Det var jeg skidesur over og førte lange samtaler i mit hoved om hvordan jeg skulle overbevise foreningen om at give mig nogle penge tilbage, da jeg følte mig uretfærdigt behandlet. Men jeg stoppede ikke der. Jeg fortsatte inde i mit hoved med at vi nok aldrig kan blive ordentlige voksne, får styr på tingene, købe et fint hus (hvordan skulle vi dog gøre det, når vi lader os snyde hele tiden og hele tiden tror på det umulige) osv. og så var der også gået hul i regnslaget og hvordan fa… skete det – kan vi da ikke passe på noget som helst…..argghhh. Men så skrev jeg en mail i dag og det viser sig at booking maskinen tog fejl, så vi får en god del af pengene tilbage. Sværere var det ikke. Så irritation i et helt døgn og lange negative samtaler var unødvendige…. og derfor glæder jeg mig til at den sidegevinst går over med tiden, som det stor i brochuren.

Men nok om det. Nu er det hverdag igen og det er også rart. Ugen står på pilates, et besøg til lægen med Røskva, svømmeskole med Máni og så kommer afi og amma hjem fra Kina natten til onsdag, så dem skal vi også besøge.

Men nu smutter jeg, hygge derude… knus fra fru Linnet

- 1 kommentar til Hjemme igen

One Reply to “Hjemme igen”

 1. Hej Erla.
  må sgu indrømme at jeg er meget imponeret af dig. hvor finder du enegien til alle de ting som i går og laver. Man får den fornemmelse at i altid er mange hjemme hos jer, men jeg kan selvfølgelig tage fejl.
  Jeg kender forøvrigt godt fornemmelsen af at man er blevet snydt på en urimelig og uretfærdig måde. så går man og er pi… sur og snerrer efter alt og alle. men lige netop der tror jeg i har en lille fordel oppe på Island. For der kan man sgu stille sig et sted ude i naturen og så bare råbe og skælde ud op mod himlen uden at forstyre gud og hver mand. Her er der jo kun vesterhavet vi kan tage ud og gøre den slags ved.
  Nå nok her fra klokken er næsten 1 om natten og jeg skal op og på arbejde igen kl.5

  Mvh/Best regards
  Steen

  PS. Tillykke med jeres lille ny hvis jeg ikke har fået det sagt endnu.
  Og husk så græsset virker altid grønnere over ved naboen, men det kun fordi han snyder:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading