Hells End

I går og i dag har jeg været oppe og se Mattis nye sommerhus på Snæfellsnes. Snæfellsnes er den tange der ligger efter Akranes, og er en af Islands nationalparker. Svigerfar har også et sommerhus på Snæfellsnes, men Mattis ligger et stykke længere væk fra alfarvej. Nærmere betegnet Hellisandur, eller Hells End, som ligger lige ved foden af gletscheren. Vi pakkede bilen med god mad, drikkelse og godt humør og så var det ellers gode timer. Matti er jo lidt nostalgisk anlagt, så vi nød at være tvunget til at lytte på den gamle rejsegrammofon og bladre gennem gamle vinyler, mens vi prøvede at få en turnering i fire på stribe op at stå… Og da drengene var blevet fulde nok, så bad jeg dem om at komme med gode tekster på islandsk til mine malerier – og det lykkedes også meget godt. Så nu sidder jeg lidt mørbanket efter 10 timer i bil på to dage, godt træt, men med en smørret smil om munden…

- Ingen kommentarer til Hells End

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading