Erlas blog

Mandag morgen og jeg er ved at lægge sidste hånd på budget og brev til banken. Spændende. Weekenden slut, men der er også sket meget. I fredags hentede jeg drengene og vi tog bus ned til byen. Óliver har længe drømt om at køre i bus, så jeg besluttede mig for at realisere den drøm. Vi kørte i mørke og regn, steg ud nede i byen, kiggede julelys og julepynt og var så på cafe og fik chokoladekage. Derefter var det bussen hjem igen. En hyggelig tur. Lørdag morgen var jeg og min søster, Inga Lára, med dem i svømmehal. Vi prøvede den fine svømmehal, de plejer at være i sammen med amma og afi og jeg var begejstret. Og udover de dejlige mennesker der er her på Island, så kommer vi til at savne svømmehallene, men heldigvis er der en god en i Svendborg. Efter frokost kørte vi til Akranes, hvor drengene skulle passes, og så kørte Kim og jeg hjem igen med tøsen og tog til julefrokost. Søndag blev Kim og Röskva hjemme og jeg kørte til Akranes for at hente drengene. Der tilbragte vi dagen sammen med fætrene og kusinerne og spiste aftensmad og hyggede. Drengene var ikke med på at tage hjem, men det lykkedes dog at få dem ud i bilen og jeg holdt så fast i rettet og kørte 60 nogle steder fordi det blæste lidt rigeligt. Så en god weekend bag os og nu skal der så snart gøres klar til julemåneden. Det er jo den første på lørdag, så julepynten skal findes frem, adventskransen gøres klar (det gør den kristne og kreative far) og der skal købes julekalender. Jeg er ikke så vanvittig god til det her juleræs, men gør mit bedste – jeg er jo mor. Og når mor og moster spørger efter ønsker kan jeg sige her at

Erla øsnker sig bøger og her er et par titler.

Óreiða á striga, Skyggður Máni, Þúsund bjartar sólir. Eða bara einhverjar eldri góðar bækur.  Og já ég óska mér líka dvd – stelpurnar.

Kun et liv, Michaels Laudrups tænder, nyforelskelse og andre cykelstyrt.

knus og kram og god julehygge – Erla

- 3 kommentarer til Erlas blog

3 Replies to “Erlas blog”

  1. Þið eruð sem sagt búin að ákveða að það verður Svendborg!

    Ég væri sko alveg til í að búa þar verð ég að segja… ohh.. það er svo fallegt þar niðri við sjóinn og eyjarnar, svo er miðbærinn líka voða sætur;o)

    Þannig var þetta allavega hérna fyrir þó nokkuð mörgum árum síðan!!

    Bestu kveðjur

  2. Þekki enga þessa titla. Kíki eftir góðum bókum, er ekki gott að fá smákökur með eða gott súkkulaði eða bara hlýja sokka og fótakrem eða kaffi eða………………………

    mamma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading