10 minutter til afgang

Om lidt skal jeg til pilates. Det er lækkert. Det gør jeg tirsdage og torsdage. I går og i dag har jeg haft Óliver hjemme med øjenbetændelse og i dag skal han til lægen. Amma Ingibjørg kom og hentede ham, og tager ham til lægen for mig. Det var meget sødt at se på de to gå hånd i hånd over parkeringspladsen 🙂

Jeg er også (ligesom min mand) rundtosset i hovedet for tiden. Men prøver nu at lave en strategi, så jeg bedre kan overskue det. Novembers projekt er så at få samlet alle vores økonomiske papirer og tal så vi kan begynde at kommunikere med bankerne i DK. Vi er godt på vej, men mangler stadig lidt. Men november er jo også kun halv nu. Og så skal jeg forsøge, at lade være med at tænke på andre ting omkring vores store flytning lige nu.

I morgen skal Kim og jeg til fest med Kim skole – det skal nok blive godt. Og næste weekend, har jeg arrangeret julefrokost med de dansk/islandske folk vi har set noget til her på Island. Der bliver rugbrød og sild og øl og hvad der ellers hører sig til.

Jeg smutter nu – Erla

- 1 kommentar til 10 minutter til afgang

One Reply to “10 minutter til afgang”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading