Weekend på vej

Så er det weekend igen og denne gang i 4 dage. I hvert fald for mig og børnene. Børnehaven er nemlig lukket mandag og tirsdag, så det bliver festligt herhjemme 🙂

I går var det meningen at Röskva og jeg ville ud og besøge min veninde, der også er hjemme på barsel med sin dreng, som hun fødte dagen før jeg fødte  Röskva. Men vejret var så sindsygt dårligt og det blæste så meget, at vi kunne ikke komme ud. Men heldigvis kom hendes bil hjem ved frokost tid, så de 2 kunne komme her over i stedet. Og der blev snakket 🙂  Ungerne sov, de synes nok bare det var rart at høre mødrenes stemmer bable løs…..

Og det har lettet at blogge lidt om alle de tanker, jeg har haft omkring vores flytning. Det har på en eller anden måde givet mig en mulighed for at tale om det, med forskellig folk. Jeg har nok følt, et pres om at det skulle være så let så let for mig, at flytte tilbage, fordi jeg jo taler dansk og har gode venner og svigerfamilie i DK og kender landet osv. Og ved at jeg har det godt i Danmark, men det viser sig jo at alle forstår at det er svært for mig 🙂 Nåh, i hvert fald så lettede det lidt.

God weekend, knus fra fruen i Sóltún

- Ingen kommentarer til Weekend på vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *