Hej igen derude…

Hej igen derude! Så har vi været hjemme i ro og mag i et par dage. Eller det vil sige at Erla og den lille (nej, vi har ikke helt fundet et navn endnu) har været i ro og mag fra 8 – 17. Efter 17 kommer kanonkuglerne hjem og sørger for at hun ikke vokser op og er overfølsom for støj eller lidt skiftende behandling. Og i forhold til systemet i DK, så er der ikke nogen obligatorisk fædreorlov her, så Kim er på arbejde igen hver dag. Videre, bare videre mand… men Erla og den lille har det super begge to – hun gør det som små mennesker skal gøre; hun sover, spiser og bruger sine bleer – og er i mellemtiden bare smuk.
Tusind tak for alle jeres søde kommentarer og lykønskninger, de skal nok blive sat i hendes bog, og så glæder hun sog også til at se jer engang når hun vejer mere end en pakke sukker. Vores næste lille projekt er Mánis 5 års fødselsdag på søndag, hvor vi bare har nøjedes med at invitere de nærmeste 27 til en omgang kaffe og en svømmehalstur.

Hyg her – knus fra Kim, Erla, Máni, Óliver og datteren.

- 7 kommentarer til Hej igen derude…

7 Replies to “Hej igen derude…”

  1. Tillykke med Mànì 5 år ,og tillykke med valg af navn,så er lillepigen trådt i karakter nu har hun fået et flot navn med historie og traditon,og der bliver jo også lige noget at leve op til på flere måder !rask på gammelt dansk betyder jo også hurtig,ja lad det lige gå lidt raskt !!!og er man ikke helt rask,er jo en mild måde at sige “skudt i låget ” eller simpelt rask er det modsatte af syg,Jeg synes det er FLOT !!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *