Esjan klæder sig på…

I dag står frosten tindrende klart uden for vinduet. Høsten kom og gik på en uge og det er nu blevet vinter på Island – i det mindste for dem der ikke er indførdte. Fjeldene uden for vinduet er begyndt at blive hvide på toppen og snegrænsen bevæger sig roligt ned mod byen, hvor vandpytterne er bedgyndt at få et tyndt lag is. Koldt. Igen. Og sikkert de næste 6 måneder…

I går var vi ude til Septembers fåreindfangning. I stormende, iskold regn. Máni gik modigt frem mod den store fåreflok og hjalp med at få dem ind i folden. I mens stod Óliver og kiggede på sin modige storebror, hvilket på sin hvis også må have krævet sit, da han 5 minutter senere spiste 4 store skåle kødsuppe. Procentsatsen af islndske gener i Ólivers blod må ligge ret højt.

Blogged with Flock

- Ingen kommentarer til Esjan klæder sig på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *