All your base are belong to us…

Indimellem kommer visse ting frem på nettet som spreder sig, fordi alle kan blive enige om at det er ret sjovt. Det seneste er blevet genstand for både avancerede lingvistiske software tests, et emne for stand-up comedians og et generelt billede af hvor umådelig dum kombinationen af at være både berømt, blond, teenager og amerikaner kan gøre en…

18 årige Caitlin Upton fra South Carolina, som blev valgt som årets Miss South Carolina, blev spurgt om følgende spørgsmål:

Q: Recent polls have shown a fifth of Americans can’t locate the United States on a world map. Who do you think this is?

hvortil hun svarede:

Smukt, Caitlin, smukt. Med over 3.000.000 views på youtube så er dit svar et studie værd. For at bevise hvor stærk deres software er til sproganalyse og semantik så brugte Powerset deres algoritme, til at få svar på et spørgsmål. Og brugte hendes svar som sproglig referenceramme. De spurgte “Who does education help?” hvortil algoritmen svarede “Americans”. Hvilket må siges at være sandt. En anden sprogforsker studser også over hendes brug af “The Iraq”, hvilket åbenbart ikke er så nemt som vi går og tror. Stakkels pige. Hun har dog fået muligheden for at svare endnu engang på samme spørgsmål i flere amerikanske medier, men selv efter hendes nye svar: “Personally, my friends and I, we know exactly where the United States is on a map. I don’t know anyone else who doesn’t. If the statistics are correct, I believe there should be more emphasis on geography in our education so people will learn how to read maps better.” virker hun ikke som den skarpeste dolk i skeden. Men så igen, hvor knøv var undertegnede lige i en alder af sølle 18?

- 2 kommentarer til All your base are belong to us…

2 Replies to “All your base are belong to us…”

 1. Kære Kim og Erla, Er netop kommet hjem ffa Vietnam og >KIna og hører at i har fået en lille ny datter……Mange Knus og tillykke!!! Håber i alle trives – selv om jeg også kan se at de bløde pakker har holdt sit indtog! Nu har jeg jo altid været mosteren med de bløde pakker og de falder altså først i god jord sådan i 14 års alderen….og kun hvis det rigtige mærke står i nakken:-) men hvad,- vi/i er alle overlevet, jeg husker stadig arverækkefølgen i min egen barndom, og da var “kradsuld” fremme, flippet skulle det være, føj for den!!!
  Alt det bedste til jer alle 3, her er der fart på og i er langt væk:-) men ude af syne er ikke ude af sind.
  Knus og mega kram
  Lotte

 2. Hej Lotte!

  Familien har jo i og for sig været relativt heldige at have fået de bløde pakker fra dig, da vi så ikke begik den fejltagelse altid at gå klædt i venners aflagte eller det seneste fra Føtex. Så fortsæt du bare den gode stil med bløde pakker, du rammer fir det meste meget godt…

  Håber det gik godt i Vietnam og at det kører med Rows´n´stitches. Spændende at følge med i dit selvbestaltede imperium 🙂

  Ja, heroppe går det for fuld udblæsning som sædvanligt, men vi klarer det og synes vist endda det er ret sjovt….

  Krammer tilbage og vi ses i DK på et tidspunkt…

  – Kim…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading