18 dage gammel

Nu er vores søde datter 18 dage gammel. Lige nu ligger hun og sover og jeg ville tage mig en lur, men kan ikke sove pga. hosteanfald (mine egne), så derfor lidt tid til blog og vasketøj 🙂

Det har pisset ned hele morgenen, men nu ser solen ud til at være i gang med at kæmpe sig frem, så det kan være at vi går en lille tur efter næste måltid. Det skulle eftersigende være så godt at komme lidt ud hver dag – for mødre og andre feer 🙂

Ellers er min utålmodighed ved at drive mig til vanvid i ny og næ, i disse dage. Ikke sådan en hverdagsutålmodighed over for børnene, Kim eller andre, men en mere grundlæggende utålmodighed. Meget usund og ikke korrekt, men ikke desto mindre til stede en gang imellem. Her er hvad det drejer sig om. Lige nu er “alle” omkring mig i gang med flytteprojekter. Far og Ingibjørg har købt et nyt hus og flytter næste weekend. Deres gamle hus er solgt. Derfor skal min lillesøster også til at købe lejlighed og min anden lillesøster som nu bor i DK skal købe noget når de flytter hjem om et par måneder. De 2 bedste veninder jeg har her, har solgt deres lejligheder og er i gang med at sætte de nye i stand, så de kan flytte ind snart. Så jeg bliver smittet. Jeg kigger huse 🙂 Og det er det der er svært. Vidende at vi skal flytte herfra 1.feb., men ikke have muligheden for at gå i gang med det næste projekt før foråret er på vej, eller sommeren kommer. Jeg har sådan lyst til at foretage mig noget, men tiden er ikke inde endnu….. Det eneste jeg kan gøre lige nu er at forhøre mig omkring bolig fra 1.feb. og nogle dage passer det mig dårligt, ikke at kunne “tage fat”. Og ja igen igen liv i nuet Erla!!!! Men bedre at være ivrig efter at kunne handle end at være handlingslammet…..ik?

nåh nu er lille prutten vågnet og solen skinner så UD MED OS 🙂

knus E

- 3 kommentarer til 18 dage gammel

3 Replies to “18 dage gammel”

 1. hæ mín kæra er ekki máltækið þannig „þolinmæðin þrautir vinnur allar“, þið fáið örugglega flott hús til að búa í

 2. Hej Erla
  Aller først et stort tillykke med jeres lille datter. Så er der vel rigtig kommet liv i det lille hjem.
  Jeg kender godt til det med at gå rundt og gerne ville lave noget, men ikke kunne. Smadredde benet for ca. 3år siden og gik på krykker i ca 3mdr før jeg igen kunne komme lidt igang. Tro mig jeg var ikke let at omgåes hvis du spørger mine venner.
  Kan se der sker mange spændene ting oppe ved jer hele tiden, så dagene bliver vel ikke så lange. Eller er det bloggen som gør, at man tror i heletiden har gang i et eller andet spændene. nå det er sengetid her, men endnu en gang tillykke med jeres lille datter

 3. Hej Alle 5 !

  Tusind gange tillykke med jeres datter. Jeanet havde fortalt mig at der var endnu en på vej. Alfred taler stadig meget om Island og på det seneste har han savnet Mani og Oliver meget. Nu skriver vi så til jer efter alt for lang tid. Alfred skriver: Mani og Oliver, skal sove hos os, spise morgenmad og så skal vi på stranden. På legepladsen og lege sammen. Jeg har oplevet mange mange ting og jeg vil gerne lave en gave til jer. Jeg kunne godt tænke mig at få jeres adresse igen. Til sommer skal jeg på Steinerskolen i Vordingborg. Min mor har fået nyt arbejde i Vordingborg på et kontor. Så skal vi også spise aftensmad. Jeg savner jer også og håber I vil skrive til mig. Mange mange krammere fra Alfred, Liv, Anna, Thomas og Min mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading