Når cowboyderen har vasket op, hvem tørrer så af?

Det er typisk. Jeg skal altid blogge som det sidste jeg gør inden jeg går i seng. Sådan at jeg kan være helt sikker på at mine tanker og mine floromvundnu sætninger nu ikke bliver alt for gennemtænkte…here goes. De senste par dage på jobbet har været travle, men fede. Her på mit fjerde år som lærer er jeg begyndt at have det som en fisk i vandet. Mine lommer har et godt arsenal af staldtips, mit islandske er blevet relativt flydende og jeg synes det er sjovt at undervise. Specielt sprogundervisning er spændende, fordi sprog bedst læres gennem samvær og aktiviteter og man derfor har frit slag for at spille spil, synge sange, lave og se film og så meget andet. Og den store stygge udfordring som jeg havde frygtet, musikken, har jo også vist sig at være spændende at give sig i kast med. Softwaren hedder Ableton Live, og det er jo den alle de smarte bruger. Så det tegner lyst og heroppe i Island skal man ikke holde syv møder og tale med en fagudvalgsformand som skal koordinere med materialeindkøbsudvalget i forhold til forrige måneds lærermåde, hvis man vil bruge 5 Kg på udstyr. Man får bare pengene. Så man kan undervise istedet for at holde møder OM at undervise. God gammeldags Cowboy-Stil – noget danskerne ekstremt gerne måtte tage til sig.

Og udover mig, så er jeg også gået med på Mánis projekt om at øve sig i ting som de store drenge, hvilket vi sige at vi idag har hævet støttehjulene på hans cykel og tilmeldt ham et svømmekursus. Superfedt at være far med sin store dreng – hans er så pavestolt, på en stille og lidt “Jeg ved godt jeg er sej, far” måde, når han fek.s. har dykket ned og rørt bunden i svømmehallen…de kære børn.

Georg og Solveig har smidt en sød video af Arnór Breki på nettet. Han er da griner (hvordan vasker du egentlig op, Georg, siden det er SÅ sjovt at se på) 😉

Hvilket fik mig til at finde nogen af de gamle videoer frem og gen-uploade dem på youtube..

- 2 kommentarer til Når cowboyderen har vasket op, hvem tørrer så af?

2 Replies to “Når cowboyderen har vasket op, hvem tørrer så af?”

  1. Hæ ég fékk tár í augun þegar ég las það sem Máni sagði. Flottur Arnór og þú er flottur kennari það er ekki spurning

  2. Dejligt at høre din stemme i aften kim! blød rar og rund,glæde over den lille nye troldpige ,med mørkt hår,Glæde fra bedstemor over at I alle fire er hjemme i Rejklavik og glæder jer sammen omkring det lille nye væsen som skal være en del af jer, glæder mig til de første billeder af den lille datter,Tusind Knus Bedstemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading