Lidt fra maven….. 36 uger …

Nu sidder jeg herhjemme alene. Jeg har så mange plukveer lige for tiden, at jeg næsten ikke kan gå over til vores svømmehal uden at gå så langsomt, at det nærmest går baglæns… og vi taler en tur på 7 minutter. Hmmm. Jeg vågner også om natten med smerter, men de holder som regel op ved 5 tiden om morgenen. Så der er åbenbart ved at ske noget med, at kroppen forbereder sig på et eller andet, men… hvor meget og hvor længe den skal træne, inden premieren, det ved man selvfølgelig ikke endnu. 🙂

I mellemtiden må jeg acceptere, at jeg ikke skal ret meget. Det er lidt svært når solen skinner, men nok meget fornuftigt, hvis jeg kunne slappe lidt af… bare lidt.

I går havde vi danskermiddag herhjemme med Hans og Tine, Claus, Zenja, Gry, Nana, Bo og Tori. Da vi havde spist tog vi alle over i svømmehallen (jeg kørte i min bil) og var der til klokken 21:30. (Inklusiv mange plukveer…..) . I morges kom flokken så forbi igen og nu er Kim og Claus med børn i zoo. Bo, Tori og Zenja nyder vejret og Hans og Tine har lånt bilen og er taget på ridetur og i den blå lagune.

Hverdagen venter os snart. I morgen rejser Hans og Tine. Nu har drengene været 2 uger i børnehave og på onsdag skal Kim og jeg møde på arbejde. Men det bliver nok ikke en almindelig hverdag så længe, da treer jo kommer i den nærmeste tid. Vi glæder os meget til at se trolden og Máni glæder sig, om muligt, endnu mere. Og til dem der vil deltage i afstemningen, så er baggrundsinfo den at jeg har termin den 10.sept.

På lørdag er der store løbe dag og kulturnat i byen. Der skal Kim løbe 10 km. og drengene skal løbe 1 km. hver. Máni er meget spændt, han prøvede det jo også sidste år og ved hvad det går ud på.

Nåh, nu vil jeg finde på noget at lave. Ha’ det godt derude, knus E

- Ingen kommentarer til Lidt fra maven….. 36 uger …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading