Imens jeg venter, så….

TIL HAMINGJU INGA LÁRA MED 100 ARA AFMÆLID 🙂

Nu har jeg afleveret drengene i børnehave. De har fået lov til at sove længe de sidste par dage, da der sker så meget og stadig er lidt sommerferie over hverdagen her.

Her kan man se Máni og Óliver løbe/få et lift med afi, i børneløbet i lørdadags. De løb 1 km. Min store dreng så så koncentreret ud og vil bare gerne være en af de første, så han løb hele vejen og jeg var så stolt af ham. Mærkeligt rørende de øjeblikke, hvor man ligepludselig synes at ens barn er blevet sååå stor.

Søndag kom Zenja, Claus, Gry og Nana forbi og vi kørte sammen til Akranes, hvor vi svømmede og besøgte min mor og stedfar. Der spiste vi i flere timer, og der blev også tid til at gå en tur.

Og i går, mandag, hentede Kim drengene og tog ud og sejle med møn folkene og onkel Ingi, hvorefter vi blev budt på fantastiske fiske frikadeller hjemme hos onkel og moster.

Så det har været nogle begivenhedsrige dage 🙂

I morgen skal vi holde Mánis fødselsdag, hvor vi har inviteret hans børnehave stue hjem til pølser og skattejagt. Det er vi meget spændt på at se, hvordan det går, men ungerne glæder sig vist. Vi håber på godt vejr. Familien er så inviteret den 9.sept. klokken 14…. 🙂 Vi vfår se om vi stadig er 4 i familien til den tid, eller om vi er blevet 5.

knus fra en hjemmegående fødemaskine i Sóltún.

- 3 kommentarer til Imens jeg venter, så….

3 Replies to “Imens jeg venter, så….”

  1. ég á afmæli í dag. húrra húrra húrra. takk fyrir 100 árin saman systir mín. þá hlýtur þú að vera 131 árs. sjitt. ertu kannski norn? hef heyrt að þær verði svona gamlar án þess að það sjáist á þeim. p.s. ef kim sækir ekki rojalinn sinn bráðum, íþróttadrykkinn góða, þá verður hann drukkinn af íþróttahetjunum hér.

  2. ooo…gleymdi að láta kim fá gulldrykkinn áðan. Kannski ég komi bara með hann í barnaafmælið á morgun. Það væri viðeigandi. Svo er líka svo gott að hafa bjórskvettu í pulsusoðinu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *