Giv et bud :)

Hej med jer. Da halvdelen af dem, der har stemt i vores afstemning omkring vores treer, har tabt, vil jeg rejse spørgsmålet igen. På en mere åben måde. I må gerne give et bud her i en kommentar, om hvornår I tror at trolden har tænkt sig at komme til verden. Man må bruge alle midler, pendul, tarot, krystalkugle, intuition osv. og komme med et godt bud. 🙂

Jeg selv gætter ikke mere……. Jeg har flere gange tænkt, at den og den dag måtte det være, men nej…. og det kan også være at jeg denne gang går over tid. Hvem ved? Sidder du inde med svaret? Jeg har termin 10.sept. og er færdig med 38 uger. Begge drengene kom 6-7 dage før termin.

Som I kan høre, er jeg stadig i venteposition. Jeg har det fint og det går ok. med at slappe af i hverdagene, mens drengene er i børnehave og Kim på job. Om aftenen er jeg træt og har flest smerter og plukveer og der er mest gang i trolden. Jeg håber en af jer måske har det svar jeg ikke har lige nu. Svaret til spørgsmålet: “hvornår går denne fødsel i gang”????

Nåh, det var dagens tekst fra den evigt interessante hjemmegående dame med stor mave.

- 13 kommentarer til Giv et bud :)

13 Replies to “Giv et bud :)”

  1. Jeg har på fornemelsen at det bliver om præcis en uge, sådan cirka ved en 10 tiden om morgenen… Så får vi nemlig en god lang begynder uge med vores lille nye…

  2. Hvad fae eg i verdlaun ef eg giska rett? Ef thad eru engin verdlaun tha nenni eg ekki ad standa i thessu. Thad er enginn buinn ad giska a 6. september, thannig eg giska tha, thad ma tha enginn annar lika giska 6. september af thvi eg aetla ekki ad deila verdlaununum.

  3. Hæhæ! Ég held að 6. sept sé dagurinn!! Sænskir vindar og veðráttur benda til þess…. =)

  4. Tillykke Inga! Du fik ret – hun kom til verden d. 1/9 kl. 17:02. Hun må tænke på samme måde som dig – og det er jo klart nemmere at huske 1/9 end fek.s. 3/1 eller 16/8 😉 Godt gået – nu må vi lige spørge hende hvad du skal have i præmie. Måske lidt Ginseng eller noget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *