Første dag…

Det var så min første dag med elever. Modsat de danske skoler, så er lærerne heroppe sammen en uges tid før skolestart for at forberede og smide idéer rundt. Ikke at det på nogen måde hjalp med min rent faglige forberedelse, fordi min evne til at fokusere er mindre end en guldsfisks. Tror måske det har noget at gøre med et kommende barn. men det er fede folk – vi er 3 danskere på skolen, en god procent mænd da det er en udskolingsskole og lækre omgivelser. Dansk med 9´ende gik derudaf – vi fik grinet, sunget og endda talt lidt. 10´ende klasse derimod var en lidt hårdere nød at knække, da de skulle undervises i musik og computere. Og der er ikke noget ivejen med udstyret, vi seder med Ableton Live og 11 fede midi-controller keyboards sam 11 Line 6 TonePorts, så udstyuret er iorden. Men teknikken skal lige op at køre. Og så satte jeg mig gudhjælpemig ved flygelet idag og begyndte at hakke mig igennem dette års islandske bidrag til Melodi Grand Pris. Heldigvis spillede jeg bare for mig selv, men der er da lidt at tage fat på. En frisk udfordring kan man sige. Så nu vil jeg prøve at se om det ueropæiske projekt E-Twinning måske kunne bruges til noget med 10´ende. Ellers går vi heroppe og venter på at se vores 3 barn og så skal jeg imorgen hente mine billeder som er blevet trykt i en meters bredde og sat på aluminiums plader…

Blogged with Flock

- 1 kommentar til Første dag…

One Reply to “Første dag…”

  1. hæ gaman að sjá mydirnar úr fjársjóðsleitinni, spennandi dagur og mikið að gera og greinilega gengið vel. Hvaða boxara töffari er þetta eiginlega. Gangi vel í kennslunni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading