A lot of Fónn

Så var der den islandske udgave af søskende weekend. Med Solceig, Georg, Arnor-Breki, Inga Laura, Ingvar Freyer og så de gamle Ingvar og Ingibjórg. Det var fedt. Vi fik moret os over islandske navne til vores kommende barn, og indtil videre synes vi nok Fónn er ret sjovt, ihvertfald på engelsk, og da man også kan hedde Ninja, ja så er mulighederne jo spændende. I dag har det strålet ned fra en himmel så rindende blå og klar som fremtidshåbene hos en 18-årig og jeg fik mig en vandretur i t-shirt imellem de islandske fjelde. Fjelde der som altid var forræderiske i deres lokkende skønhed, men svære at bedømme afstand på.
Derefter tog vi til sen grill-aften i Reykjavik hos Erlas storebro og fætrene og så lander Hans og Tine i morgen “omkring middag” – hvilket vil sige 9:00 VonKnut-time 😉 Planen er en tur til østisland og så ellers lidt partyweekend da der er den årlige Gaypride – og med det antal guldøl jeg har indtaget med Hans på Masken igennem tiderne, så skal bøsser og lesbiske være af den hardcore stil før de begynder at skræmme os…

Og et stort tillykke og velkommen til verden Asta!

Vi glæder os til holde dig og meget mere. Knus fra onkel, tante og fætrene…

Blogged with Flock

- 1 kommentar til A lot of Fónn

One Reply to “A lot of Fónn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading