With flying flags…

Det var dog lige godt… Min nye hjemmesamlede computer har lige bestået sin prøve, nemlig at rendere den 8. planet (hvilket vil sige at sammensmelte 50 billeder taget med 5 Mpxiels opløsning). Og det der før tog ca. 4 – 6 timer, tog denne gang 12 minutter og 37 sekunder. Det er altså en ret vild forbedring. Lidt som den kommende lyntogsforbindelse over kattegatbroen. Så jeg er glad for Glenn-Kenneth, som jeg har valgt at kalde den/ham. Glenn-Kenneth har en Intel DuoCore på 2.40 Ghz, 2 GB RAM, Sata disk og en FrontSide Bus på 1066 MhZ. Det rykker.

- Ingen kommentarer til With flying flags…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading