Máni kan ikke vente

Vores søde Máni kan ikke vente på at vi skal i flyveren til Danmark. Og han har fortalt sin bedste ven i børnehaven at han skal af sted og han synes godt nok, det tager lang tid at tælle ned . . . . vi prøver at forklare på fingrene og med tegninger på papir, for at få styr på tiden. Men den er vist svær at rumme, den med tiden, når man er knap 5 år. Men solen skinner også her i dag og Máni valgte sommertøj sammen med far inden børnehaven. Spiderman strømper, spiderman shorts, spiderman t-shirt og spiderman trøje. Og han løb stærkt. 🙂

Óliver er træt af at skulle i børnehave og glæder sig vist også til ferie. Men vi vælger at de skal i børnehave noget af dagen hele denne uge, så vi kan får ordnet de praktiske ting og så lave noget hyggeligt sammen, når vi henter dem. Vi skal have styr på nogle ting og have lejligheden godt rengjort og nogle ting pakket ned inden vi lejer den ud. På fredag flytter vi ind hos amma og afi på Laugalækur. Vi får lov til at sove der fra fredag til mandag, fordi vi skal til bryllup lørdag og så er der national fest søndag, med fest og ballade i byen. Det skal vi selvfølgelig være med til. Derfor skal vi have vores lejlighed gjort klar fredag og derfor sover vi hos amma og afi. De er dog ikke hjemme selv, men på heste tur, så vi skal dele hus med min lillesøster, kæreste og lillebror. Det skal nok bliver hyggeligt. 🙂

Jeg glæder mig til følelsen af at rejse. Til at stå i lufthavnen med rygsæk på og til at have vand og vand og vand og solkrem i tasken 🙂 Og is is is 🙂 Drengene har fået is penge til turen fra amma og afi og det er vi glade for. Dem får vi brug for 🙂

Nåh, men nu vil jeg til det praktiske, med smil på læben. Sommer, sommer, sommer 🙂

knus  fra fru Linnet

ps. TIL HAMINGJU MED  AFMÆLID BEGGA/BERGÞÓRA OKKAR 🙂 AFRAM ÍTALÍA….

- Ingen kommentarer til Máni kan ikke vente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *