Kawabungaaa!

Ville bare lige nævne at vi har shoppet sommrtøj til sommerferien i DK. Og vi er fit for fight 🙂

Turtlepower!

Knus, Kim “Leonardo”, Erla “Raphael”, Óliver “Michaelangelo” og Máni “Donatello”.

Máni Donatello er gruppens tekniske og videnskabelige geni. Han er også fingernem og har bygget en række af paddernes køretøjer og udstyr. Lidt mere stille end de andre men lige så meget ninja som dem. Han bruger bruger lilla bandana og kæmper med en bostav. Opkaldt efter den italienske billedhugger Donatello.

Erla Raphael er portrætteret på flere forskellige måder. I tegneserien fra 1984 og tegnefilmserien fra 2003 bliver han let aggressiv og er løbende på kant med sine brødre. I tegnefilmserien fra 1987 er han derimod en vittig type, der altid har en munter bemærkning. Og i tegneserien fra 1988 bliver han gruppens romantiker, da han forelsker sig i rævepigen Ninjarra. Han bruger rød bandana og kæmper med to sai. Opkaldt efter den italienske maler og arkitekt Raffaello Sanzio.

Kim Leonardo er gruppens om ikke valgte så i hvert fald anerkendte leder. Han er den, der har planerne. Han vil gå langt i kampen for ære og retfærdighed men også for at redde sine brødre. Han går højt op i ninjitsu og Bushidu og er den af padderne, der står Splinter nærmest. Han bruger blå bandana og kæmper med to katanasværd. Opkaldt efter det italienske universalgeni Leonardo da Vinci.

Óliver Michelangelo er gruppens festlige fyr og vil gerne have sjov i gaden. Han tager ikke altid tingene lige alvorligt, hvilket nogen gange er halvfarligt. Men tag ikke fejl: som sine brødre er han ninja til fingerspidserne. En ting tager han dog alvorligt: pizza! Han bruger orange bandana og kæmper med to nunchaku. Opkaldt efter den italienske maler og billedhugger Michelangelo Buonarroti.

Kilde: Wikipedia. Blogged with Flock

- 1 kommentar til Kawabungaaa!

One Reply to “Kawabungaaa!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading