Googlisering

Vi er ligesom alle andre slaver af store Google, det kære skjulte internet monopol. Men de goer jo ogsaa alt godt og gratis. Vi bruger begge gmail, denne hjemmeside bruger google-analytics og ægteparret her samordner vores kalendere via Google Calendar. Og den seneste google vogn jeg saa er hoppet paa, er Google Reader. Den er snild og lækker, virker sammen med gmail og der er allerede support indbygget i firefox 2.0. Dog ved jeg endnu ikke hvordan jeg faar erstattet WordPress´ egen Blogroll med mine Google Reader subscriptions, men det skal nok komme.

Men – inden jeg nu deler min OPML fil, saa vil jeg rigtig gerne have forslag til fede blogs eller medier, saa den kan blive ednu bedre. Blogs som er oplysende, spændende, provokerende, smukke og meget mere. Og ogsaa gerne hvis der er nogen i familien som skriver blog, uden at jeg ved det. Saa smid nogen links i kommentarfeltet til de fede hjemmesider i kender, saa vil jeg proeve at sammensætte en velstruktureret OPML-fil, som jeg saa vil smide ud her paa siden om en uge eller to…

PS: Links til din egen OPML-fil modtages ogsaa gerne – eller endda opml-filer tilsendt som vedhæftning i mails…

Word, Kim.

- 3 kommentarer til Googlisering

3 Replies to “Googlisering”

 1. Jeg aaaaaaner ikke hvad du snakker om!

  Og hvem skriver du til????

  Hvem er alle disse bloggere som bruger
  alle disse smarte ting?

  Jeg kender personligt kun dig som gør det der…

 2. Oh, kære gud – er det muligt bare at tage et enkelt IQ-Point fra hver ny myre du skaber i det nye år og lade det overgå til mine brødre. De trænger til det, de kære stakler. 🙂
  Og for god ordens skyld Jeppe, så staves det vist snidderladum. Og frækt af jer begge at skrive uden at smide bare et enkelt link – det går sku’ hurtigt her på emtekaer.dk

  Nå, vi smutter på landet. Vi skal køre 300 km ud i ødemarken…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *