Dag 4 – allerede

Dag 2 og 3 susede forbi 🙂 Fredag gik med lidt praktiske ting igen, besøg i banken, gavekøb og cafe med en god veninde. På cykel igen. Så nu har jeg fået styret min cafe lyst og butikslyst (boghandellyst). Efter børnehave købte drengene og jeg ind og lavede mad til amma og Begga skulle komme og spise. Ved syv tiden kom de, spiste, legede med balloner og amma forærede tivoli penge til Danmarks turen. Dem bliver der passet godt på. Lørdag stod vi så op, drengene og jeg og jeg modstod fristelsen til at komme ud. Det endte med en rigtig god legeformiddag, hvor vi har leget med største delen af det legetøj der findes her i huset. Det var super hyggeligt og midt på dagen hyggede vi videre og tog ud med løbehjul og motorcykel og bue og pil og lidt forskelligt og legede. For så at nå til dagens højdepunkt, FAR KOM HJEM, fra lidt over en døgns fest, og vi var ude og købe is.

I aftes var jeg sĂĄ heldig, at komme ud og spise med en god veninde – det var dejligt 🙂 Og sĂĄ hjem og holde lidt vĂĄgen aften med Ă“liver, der nægtede at sove. Han var super stille og artig og trissede rundt. Han vidste godt, at han ikke skulle træde ved siden af og det ikke var hver aften han fik lov til sĂĄdan noget.

I dag har vi smidt Kim i havet og været i svømmehallen. Nu sidder vi med hver vores bog og læser, Máni leger med biler og Óliver sover. Aftenen byder på middag på Laugalækur og så må vi se. Nu er der kun en uge til vi flyver til DK. Og vi glæder os.

Ja, det var sĂĄ lidt kedelig opdate fra vores sommerferie. Venter pĂĄ at Kim smider et par videoer pĂĄ siden. knus fru E

- Ingen kommentarer til Dag 4 – allerede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading