Dag 1

Bilen er på værksted, der var en pige, der kørte ind i den og brækkede lyset. Det får de ordnet i dag. Jeg afleverede bilen i morges og var lidt “Erla-kvindelig”, skulle lige ud og se, da han spurgte om bilnummeret og fortalte så glad ad vi havde en opel astra…. indtil han kiggede på nøglen og sagde, der står noget andet her…. nåh ja, det var vores gamle bil… det her er en polo….:)

I morges da jeg afleverede Óliver var han utilfreds. Han ville hellere med mig i bilen i gen, ligesom i går. Rutinen må ikke laves om 🙂 Men han kom sig hurtigt.

Var på cafe med moster og nu skal Kim og jeg cykle ned i byen og ordne lidt ting og sager. Og med stolthed bekender jeg at jeg venter med at lægge vasketøjet sammen 🙂

knus E

- Ingen kommentarer til Dag 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *