Dag 1 – part 2

Det var sååå fedt at være ude og cykle. Hold kæft hvor er min krop i dvale. Nu håber jeg at jeg kommer til at cykle hver dag i næste uge. Hurra for det. Og Kim og jeg var på cafe og drak lidt latte og læste avis og blade. Dejligt. Og nu skal jeg hente bil igen.

I elevatoren på vej op, var der en pige der bor i opgangen. Hun sagde ” har du et barn i maven” og jeg svarede selvfølgelig ja til det, hvorefter hun sagde: “til lykke med det”. Det syntes jeg var meget sødt og sympatisk af en ca. 6 – årig pige.

Jeg elsker når Kim ringer til mig for at dele et eller andet med mig. Sååå fedt. 🙂 Super skønt at være hende der for lov til at følge med. Tak for det skat.

Nåh, vi snakkes ved, knus E

- Ingen kommentarer til Dag 1 – part 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading