Lidt hverdag

Det er så koldt her nu at jeg tror at alle sommerblomsterne har lagt sig til at sove…. altså for good. 🙂 Men nej, det er ikke sjovt. Kim tog pirat bukser på i dag, dvs. halvlange og han har frostskader på skinnebenet. Endvidere havde han kun en kortærmet skjorte på på job, så nu har han 40 i feber… nej, ok. det er løgn, men det kunne være rigtigt. I nyhederne har de lige fortalt om at skisportstedet nord på er åbent og det er kun sket 2 eller 3 gange tidligere i pinsen.

Og så en lille historie fra min lille tænke trold Máni. Han var ud for at der var en dreng i børnehaven, der rev ham i håret og trak ham rundt i børnehaven i går. Da vi så talte om det og jeg fortalte at vedkommende dreng, ikke nødvendigvis ville være ond ved Máni, men bare havde det lidt svært og derfor opførte sig lidt dumt, sagde Máni: “ja, det kan være at nogen har drillet ham og så har han tænkt at han også ville drille”. Og da vi kom hjem og jeg spurgte om han var klar til at være venner med X igen i børnehaven, svarede han, at jeg skulle hellere sige til de voksne i børnehaven at de skulle spørge X om han ville være venner med Máni. Men i hvert fald er sagen godt overstået nu. 🙂

Og jeg skældte ham også ud i går… (sej dag for Máni 🙂 ) fordi han er blevet lidt småsmart nogle gange og ligemeget hvad jeg siger, så svare han: “nej” og jeg sagde, at jeg var træt af at altid at høre: nej, nej, nej, nej, nej. Nogle gange er det rart at høre ja tilføjede jeg så.

Så i dag var vi ude at købe gaver og midt i det hele siger min søde dreng til mig ud af det blå: mor, i dag vil jeg kun sige ja 🙂

Jep, de er søde og dejlige, selv om det nogle gange er lidt udfordrende at være forældre 🙂

knus E

- 4 kommentarer til Lidt hverdag

4 Replies to “Lidt hverdag”

 1. Hej Erla.

  Jeg kan forstå, at vejret fylder meget i jeres hverdag deroppe. Så jeg kan sikkert frembringe et lille smil ved dig, når jeg fortæller dig, at de lover regn hernede i DK. Så jeg tror faktisk gerne jeg vil bytte med et par frostgrader. Det dælme ikke sjovt, at gå rundt på en golfbane i regnvejr.

  KH. Steen

 2. Hej Erla
  Det kan godt være at i får frostskader, en jeg havde 12 – 13 grader her til morgen da jeg kørte på arbejde og solskin. Det tegner til at blive en varm dag selvom de lover regn i løbet af weekenden – men hva’ så får i jo godt vejr hos jer.
  Knus Ulla

 3. Hæ Erla

  Ég verð að segja það að ég öfunda ykkur ekki af kuldanum, hrikalegt að það sé svona kalt hjá ykkur á þessum tíma. Hér úti er ágætisveður hitinn kominn yfir 15 gráðurnar en von er á rigningu eins og fleirri eru búnir að skrifa um.

  Foreldrahlutverkið er skemmtilegt og gefandi en getur líka tekið á.

  kær kveðja úr sólinni í Lystrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading