Kedeligt

at være syg. Nu er jeg hjemme igen. Var også i går. Det er så kedeligt at være syg og ubehageligt. Men hver gang jeg bliver syg, kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst var syg… så det er nok ikke såååå slemt igen. Og hver gang jeg bliver syg, bliver jeg så taknemmelig for at have et godt helbrede, sådan til dagligt. Men to dage muret inde, hvor vejret ellers er godt, er ikke særlig rart. I går ordnede jeg vasketøj, 7 maskiner, så i dag vil jeg forsøge at lave ingenting. Bare ligge i sengen, holde mig varm, drikke te med honning og håbe at det er er det min krop har brug for. Kim skal arb. sent, og så til islandsk, så amma Ingibjørg henter drengene for mig og så bliver de afleveret her hos mig til puttetid. Så jeg har hele dagen til at blive rask. Der er jo ikke så mange dage tilbage for de kære elever indtil de har deres eksamener så jeg vil gerne på job hurtigt igen. Men jeg bliver nok også nødt til at lytte til min krop, især når jeg har en gæst indenbords, som også helst skulle have det rigtig godt. 🙂

Nu nærmer tiden sig jo til vi skal på sommerferie. Det bliver dejligt, men vi kommer ikke til at kede os indtil da. Den weekend der kommer nu, er der jo både valg og grand prix, så det må jo fejres. Næste weekend, kommer bedstemor Hella, og det glæder vi os til. Weekenden efter den er der 2 studenterfester på programmet. Så der er nok at se til 🙂 Weekenden inden vi skal af sted står også på en 30 års fødselsdag og et bryllup. Dejligt.

Jeg skulle have været begyndt på mit nye yogahold i går, men var jo som sagt syg. Jeg glæder mig til at komme i gang igen. Kan mærke hvor utrolig godt det er for mig og er ved at blive lidt afhængig af det. Håber jeg bliver med med at gå til yoga efter fødslen.

Nåh, men det er ikke så inspirerende at høre på mig vrøvle om ingenting, så jeg siger farvel for nu og vi ses snart.

knus fra fru Linnet

- 2 kommentarer til Kedeligt

2 Replies to “Kedeligt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *