I gaar blev jeg moster :)

I gaar fik min söster, Sólveig, og Georg en dejlig dreng. 🙂 Hjertelig til lykke med ham og jeg glæder mig usigeligt til at se ham. Jeg ventede spændt paa at höre nyt, da jeg havde faaet besked om at de var taget paa hospitalet. Og hvor ville jeg gerne kunne besöge dem lige om lidt. Men heldigvis ser jeg dem snart. Lidt sjov fornemmelse, naar ens lillesöster er blevet mor – dejligt 🙂

Og lidt af os. Om morgenen kravler Máni altid op i vores seng og begynder at hvsike lidt. Nogle gange hvisker han bare, om vi ikke kan staa op eller andet praktisk, men i morges begyndte han at fortælle om sin dröm (som han ogsaa tit gör), men i nat havde han drömt at hans söster kom til verden. Og hun kunne kravle og alt muligt. Og hun ville ikke spise, men saa havde han lavet saadan noget rigtig godt gröd til hende med sukker i og saa spiste hun og var glad. Det er saa hyggeligt at starte dagen med at han kravler op i sengen og putter lidt og hvisker lidt. Nogle gange er lillebror trolden ogsaa med, og saa vender det tit til slaaskamp, men i morges var Óliver saa træt at han ikke kunne aabne öjnene. 🙂

Jeg skal som sagt til fernisering med Kim i aften og drengene sover hos amma og afi paa Laugalækur. I morgen skal Máni til gymnastik og saa have sin ven Marcus med hjem og lege. Söndag skal han saa maaske besöge sin ven Ivan. Saa en hyggelig weekend foran, med forhaabentlig godt vejr og en svömmetur indenbords.

Saa ved jeg ikke om jeg er ved at blive smittet af den islandske materialisme. Jeg har lyst til en ny kombivogn og naar Óliver skal skifte seng, en ny seng til ham. Hvorfor? Det ved jeg ikke. Maaske har man bare nogle gange lyst til selv helt at bestemme og faa noget man virkelig synes er fedt. Vi er jo heldige og arver en masse ting, töj, cykler, möbler og andet og er super glade for det. Og har köbt brugte barnevogne og babyseng indtil videre og det passer ogsaa bedre til min ideologi, tanker, værdier og andet. Og er langt mere fornuftigt. Saa er der maaske en der kan forklare mig, hvorfor denne lyst til nyt opstaar og det lige nu?

Jeg har 2 uger af almindelig undervisning tilbage, saa er der pröver, projekter og andet paa tapetet. Naah, maa hellere tilbage til jobbet,

knus moster Erla

- 1 kommentar til I gaar blev jeg moster :)

One Reply to “I gaar blev jeg moster :)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading