1. Maj i Island

Alle har heldigvis fri. Men slut er dagene med druk i fælleden, ølkroket i fælleden, grill i fælleden – slut med at skære hænderne op på knuste vodkaflasker fordi man mente man var ædru nok til at cykle uden hænder – slut er dagene med at brænde hver en efterladt engangsstol på store bål fordi klokken er kold om aftenen, dagen slutter ikke længere med at man ligger bragende kvæstet på en sofa et ukendt sted i byen kl 22 til en privat fest med ansigtet brændt i stykker efter en hel dag med glemt faktor 22 i majsolen. Og slut er det også med at ringe til DMI og spørge om vejret.

Til gengæld er man så startet med at tage ungerne og picnic kurv på nakken og køre ud i den nærmeste nationalpark, med klipper, vandfald og frisk luft. Og startet er man med at ende dagen med at få besøg af venner til lækker mad, medbringende andre unger til ens egne. Og startet er man med at egentlig synes det ikke er så ringe endda…

Blogged with Flock

- 3 kommentarer til 1. Maj i Island

3 Replies to “1. Maj i Island”

  1. Hæ góð hugmynd hjá ykkur að skreppa á Þingvöll í tilefni 1. maí, gaman að vera þegar svona fáir eru og til hamingju með daginn

  2. Well Kim ! 1 maj i Århus ,alle skoler var lukkede,hele dagen ,Ryom Real,lukkede Kl.12,så kunne jeg nå at slå græs i det gode vejr,dejlige billeder fra Island,af jer alle,men du skal åbenbart også lige have vist en lille flig af noget rødt ,glæder mig at se at du kun er delvist udvandret,glæder mig til at se jer.Skulle have været på lejerskole på Bornholm i næste uge,med 8,klasse,men jeg kan mærke at kræfterne ikke slår til holder ikke mere til at diskutere,forbyde,holde justits,passe på at eleverne ikke ryger,drikker øl,kysser piger og omvendt,vi har stadig lov til at ryge på min skole i et dejligt pænt rygerum,dem der æder for meget bliver jo heller ikke forvist fra et lærerværelse ,eller et fly eller et tog eller en færge,det sidder mig så meget op i halsen dette formynderi så det kan hindre mig i mine udfoldelser og lyster,men fint jeg bliver heldigvis hjemme,og underviser andre klasser !!!Jeg kan miste lysten til meget
    hvis det skal foregå under trusler,løftede pegefingre for så har jeg på forhånd mistet forventningens glæde,og bliver helst der hvor jeg er !!!!!!! Knus Mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *