Øl

Hej med jer

Nu er Máni og jeg hjemme, han med lidt feber, men har det meget bedre i dag end i går, så den står nok på børnehave i morgen. Udover at jeg blev nødt til at rette eksamener, ringe lidt og maile lidt, har vi hygget os sammen. Vi har lavet flotte perlestjerner og hjerter og Máni har lavet meget i sin “skolebog”.  Han har fået en børnehaveklassebog, som han synes er meget spændende, skriver, farver, klipper og limer. Men vi har lige taget os tid til at spise frokost og fordi jeg har ondt i ryggen, har jeg overtalt ham til at kravle i seng og jeg læser en bog for ham. Vejret er godt og vi har lidt lyst til at gå ud, nu må vi se hvad der sker når far og Óliver kommer hjem. Men jeg vil lige skrive en herlig samtale vi havde. Jeg havde ellers forventet at den ville vente nogen år, men sådan kan det gå…

Máni: mor, må du ikke drikke øl?

Erla: ikke, når jeg har barn i maven, men ellers må jeg godt. Børn må ikke drikke øl.

Máni: Far må godt drikke øl.

Erla: ja, det må han.

Máni:  Jeg må drikke øl, når jeg bliver 16.

Erla: Neeeeej, måske når du bliver 18.

Máni: Men far er da 16.

Erla: nej, han er 30.

Máni: må man godt drikke øl, når man er 30?

Erla: Ja, fordi så er man voksen.

…..osv.

- 4 kommentarer til Øl

4 Replies to “Øl”

 1. hejsa – hvem kan fortænke Máni i at tro at hans far ‘kun’ er 16 år, når nu man lige har læst om festabens tudeture 😉 Kim!; spis nogle kiks og drik noget mælk til…

  Her går tingene stærkt – Ulf er begyndt at kravle op/over/under alle steder! Ledninger, knapper, papir, bøger, pap, plast – altædende! Vi er ved at være desperate, har været på udkig efter mere plads; et hus/m have, tæt på off. transport (helst i KBH) og under 2 mill. EUTOPIA – findes ude i HF/ Sundbyvang og vi skal give besked på mandag om vi er interesseret… Det er vi!!!! men det er lidt skræmmende – jeg er snart 33 år, har ingen gæld og har aldrig ejet noget – Uhhh 😉

  Nå, men ellers kan jeg lige fortælle at mine forældre lige har været 1 uge på jeres ø (de laver rejseprogrammer for DK4) og de var helt betaget og syntes at der er meget smukt! Mon jeg nogensinde kommer til Island?…

  Savner jer,
  knus
  Sabrina

 2. Med den andel af tudekiks som jeg efterhånden har gnavet mig igennem, så er jeg lidt tør i munden. Men du har ret – “Kognitiv dissonsns…” indlægget giver ret til kiks. Men jeg kan så faktisk også huske at man indimellem nød sin Mariekiks fra Hauptmann, fordi man virkelig havde brug for at tude over at det var ens tur til at ligge på et liggeunderlag og ikke luftmadras i Kroatien. Om et liggeunderlag og luftmadras rent metaforisk er at ligestille med stille aftener hjemme modsat byture, skal jeg lade dig være herre, øh kvinde, over…

 3. HEj søde Sabrina

  Er det dette hus?
  http://www.home.dk/sag/145M2243/boligen

  Uanset hvad, så håber jeg I får det. Kan godt forstår jeres behov for en have og lidt luft, med sådan en krudtugle. Jeg drømmer også snart om mere plads, med vores snart 3 børn……

  Ved ikke om et kolonihavehus tæt på Kbh. er stort nok til en familie på 5, men det er da værd at undersøge 🙂 Det ser i hvert fald ud til at være det, en del af vores venner vælger.

  Glæder mig til at se jer til sommer – håber det kan lade sig gøre, knus Erla

 4. Farðu nú að safna í sarpinn fyrir bókina sem þú ætlar að skrifa.

  Þetta eru heimspekilegar hugleiðingar sem vert er að geyma.
  mamma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading