Storbrand i Reýkjavík

Alle brandfolk i Reykjavik (det er så ca. 70) er tilkaldt for at hjælpe med at slukke de 5-6 huse der står i brand nede i den gamle midtby. Branden startede klokken 2, islandsk tid, og det brænder stadig. Det er en lidt nederen måde at få varme på heroppe – og det er da også ærgeligt at det er gået ud over caféen Hresso, som var et fedt sted med en lang historie. Máni sidder og sluger det hele med store øjne fra fjernsynet, og prøver at overtale mig til at cykle derned. Mine forklaringer om politi og afspærringer mener han er noget fis, han går jo ikke ind i ilden – han vil bare se på…

Fréttamynd 426416

Blogged with Flock

- 1 kommentar til Storbrand i Reýkjavík

One Reply to “Storbrand i Reýkjavík”

  1. Den kan vi da slå, Slagteriet i Blans brændte i mandags, hvor der var 110 brandmænd fra 10 lokale værn til at slukke ilden. Kun ca. 25% er tilbage, hvor det er administrationen der er i behold + noget af slagtergangen. De ca. 800 arbejdere har fået tilbud om midlertidig arbejde på andre af Danish Crowns slagterier.

    Ulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading