3 Replies to “Planet Zoo”

  1. Ja – det går bedre end forventet 🙂 Så nu er jeg blevet tændt på det – har lige taget en til i dag, ude fra havnemolen. Og kære farmand, med hensyn til visuelt effekteri, så er det jo ikke mere svindel og humbug end den auditive hjælper pedal, the Famous Linnet Flanger, du tænder for under omkvædene. Ikke en subtil effekt, men derimod en effekt med fuldt overlæg som skaber det man kunne kalde for udtryk – eller personlig stil. Hvorvidt folk så er til flanger-guitar og stereografiske projektioner af ækvatorial-tangente panoramaer er jo for så vidt ligemeget – medmindre man gerne vil have succes. Så bliver man jo nødt til at tænke på det. Og når vi så kommer hen til leflen for pøblen modstående den professionelle stolthed, så kan stejl brug af flanger gennem 30 år jo enten være den fredsfyldte ignorance eller det store genis uopdagede visdom 🙂 Hvad siger du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *