Påskedag

Glædelig påske. Så er vi alene i hytten igen, jeg kørte vores gæster til bussen klokken 4 i morges. Men bare rolig, billedet blev taget hos moster, langfredag. Det var kun fruen og gæsterne der skulle tidligt op.

PICT0121

Da vi så stod op herhjemme nogle timer senere, skete der så noget fantastisk, påskeharen ringede og sagde, at det var for koldt for ham til at gemme påskeæggene udenfor, så han havde gemt dem i kælderen. Máni var super glad og vi gik på jagt. Han fandt et påskeæg til os hver, men vi fik også besked om at børste tænderne bagefter. Det har han helt styr på efter at vi har læst og set teaterstykke med karius og baktus.

Så kom vi op og amma og afi kom forbi, også med nogle store påskeæg… 🙂 Så det var dejligt og nu er drengene ude at køre tur med amma og afi og Kim og jeg slapper lidt af med en kop kaffe, inden vi skal til at rydde op og trisse rundt.

Og en sød historie af Máni. Han var ved at forklare mig noget om hvordan man gør et eller andet (kan ikke huske om det var noget med robotter), men i hvert fald blev det efterfulgt af
“ja mor, det gør man i Island, Danmark, Legoland og Stege, alle steder”. (Hele verden som sagt… består af disse fire lande). 🙂

Han taler meget om Stege nu og har også talt om da han gik tur i Ebeltoft og at hans bedstefar bor i Holbæk, så det bliver hyggeligt for ham at gense det hele til sommer og se, at verden stadig holder.

Óliver var så glad for at blive hentet på tur i dag, at vi ikke engang fik et farvel kys. Han var også klar til at besøge amma og afi allerede da han stod op. 🙂 Han trak sin amma ud af døren, det kunne ikke gå hurtigt nok.

Nåh, håber I hygger i påsken.

Knus, Erla og co

ps.tusind tak for støtten i afstemningen 🙂 Vi får se om det bliver til noget. 🙂

pps. Óliver de første dage 🙂 sød

IM000090

- 3 kommentarer til Påskedag

3 Replies to “Påskedag”

  1. “ja mor, det gør man i Island, Danmark, Legoland og Stege, alle steder”. (Hele verden som sagt… består af disse fire lande).

    M’ani er sej. Tryk ham fra mig.

    Vil du have non-firmation på Samsø Kim ? Så har jeg stedet.

    Patri et Patripatri

    Havde Lou og Troels her to-fr, og Tr fik luftet sit Kite-udstyr. Og han meldte i går at han havde haft to drager i luften og sejlet i begge retninger…….

  2. Øh, lad mig se. Nonfirmation er vist bare et andet ord for fest med familien. Så klart, lad os bare holde nonfirmation. Men drop gaverne, jeg gider ikke slæbe rundt på et Goldstar Rack-anlæg. Men hvilken dag i uge 27 holder du så familie gilde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading