Panoramisk druk bingo

De rige kapitalistsvin på isterningen På Island har nogle af de forretningsdrivende startet en forening som hedder Vantro – en forening som har til formål at pointere det latterlige (det profit- og forretningshæmmende) i de kristne helligdage. Og det gjorde de så blandt andet ved at arrangere bingo nede i byen i går. Bingo? Uha, da da. Hvilken revolte, tænker du så nok – de er sørme ude med de store markeringer der. Bingo synes måske ikke af meget, men i den nationale islandske kontekst, så bliver bingospil på langfedag til samfundsomstyrtende aktivitet. Det står nemlig sort på hvidt i den islandske lovgivning at man ikke må spille spil langfredag – og specielt ikke bingo. Hvorfor lige bingo blive udspecificeret er mig en gåde – men jeg er jo også bare en hedensk ateist, som hverken er blevet døbt eller konfirmeret ((Og nej, ikke en gang en nonfirmation fik jeg)) (I skylder mig stadig et stereoanlæg, far og mor).
Ellers var jeg på druk i går med folk fra arbejdet – vi startede med singstar og gik så videre på vegamot, bar 11 og endte på fornøjelige sirkus. Det var gode tider – og jeg endte for første gang hos en tyrker om natten og fik mig en lille pizza. Til 1000.- kr. Jeg følte mig helt henført til nattetider hos King of Kebab på Nørrebrogade.
Panoramaerne er ved at nærme sig noget jeg kan bruge, men der er stadig et stykke vej igen. Og så har jeg ENDELIG fået lavet min første planet – den er godt nok fortegnet, og ikke baseret på et ægte 360 x 180 graders panorama – men den er meget tæt på det jeg havde planer om at lave. Særligt sommerhuset som planet synes jeg er lækkert, da sommerhusets verdensfjernhed klinger godt med planetens medfødte ensomhed. Og det er superfedt at det endelig lykkedes – det har taget mig tre ugers gentagne forsøg, med 4 forskellige stykker software i både windows og linux.

snaefell planet copy
snaefellsnes panorama copy
akranes panorama copy

- 2 kommentarer til Panoramisk druk bingo

2 Replies to “Panoramisk druk bingo”

  1. Flottar myndir Kim. Hef séð svona panorama mynir prentaðar á striga, hrikalega flott. Kostar bara ansi mikla peninga. Mér sýnist þér ganga vel með þetta. Spennandi.
    tengdó

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading