Klassisk udvandrer humor.

I dag fik jeg et brev fra fædrelandet. Jeg er nu officielt i exil:

Så når folk fremover spørger “Hvor er din søn/bror/fætter osv.”, så kan I i ramme alvor sige “Han er udvandret”. Det lyder sku’ meget fedt. “Hvad er du så?” “Jeg er udvandrer”. Det lyder da lidt bedre end indvandrer. Hvilket måske skulle få os til at genoverveje integrationsdebattens ordfforråd i medierne. Måske er en familie der klarer sig godt i det nye land bare opvandrere.Eller folk med særligt gråt tøj er måske bagvandrere? Hm. Well.

Hvilket fik mig til at hive min gamle joker frem. Den klassiske check fra hedengangne Møns kommune:

Closeup:

En check tilsendt pålydende 1 krone. Det er ubetaleligt. Det er ægte, uforfalsket, absurd humoristisk realisme. Det brev fortjener en meget fin ramme.

Ellers var jeg her iaftes til sær-kursus i islandsk, sammen med andre skandinavere. Det var superfedt. Sidde sammen med nogen der rent faktisk gav råt for usødet tilbage på mine grammatiske fejl og som gennemgik artikler fra de islandske aviser. De fleste af os var på samme niveau og der var unge fra finland, dk og sverige. Hyggeligt – og med en sjov, ældre islænding som lærer. Så det kursus fortsætter jeg på, to gange om ugen intil Juni.

Well, ha’ det nice, vi sjaumst. – Kim.

Blogged with Flock

- 3 kommentarer til Klassisk udvandrer humor.

3 Replies to “Klassisk udvandrer humor.”

  1. LOL

    Tak bro, det er jo Kafka´sk. Jeg sætter altid pris på et godt grin over de absurditeter, bureaukratiet kaster af sig

  2. Well Kim ! fik latteren til at rulle og tårene til at trille,lidt ligesom da jeg så Mr.Bean med
    hovedet burret inde i en kalkun,befriende at le,og humor har du jo heldigvis masser af !Knus Mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.