I dag letter sommerfuglene

I dag er så dagen. Om to timer står jeg foran komitéen som skal lukke mig ind i varmen – forhåbentlig. Symptomatisk nok har jeg lige sendt tre planeter til a1 tryk som mental forberedelse. Og læser min ansøgning. Og kigger i kunstbøger om typografi. Og drejer rundt om mig selv. Aaargh! Nå, men lidt sund nervøsitet har jo aldrig skadet. Vel? Og tak for jeres søde sms’er – fedt at vide at familien er der 😉

Blogged with Flock

- 6 kommentarer til I dag letter sommerfuglene

6 Replies to “I dag letter sommerfuglene”

 1. Well Kim ! Tænker på dig og krydser fingre !
  Bliver spændende om det lykkes ! Men hvorfor engentlig skulle det ikke lykkes ! Tusind knus fra den optimistiske mor!

 2. Tak, kære mor og far. Det gik godt og jeg tror det lykkes. 100 søgte, 37 kom til samtale, 20 kommer ind. Og jeg får svar den 10. Maj. PS: Det gamle spejderbillede af mig med sygekassebrilelr og uniform fra Århus holdt de rigtig meget af 🙂

  Knus, sønnen.

 3. Monsieur l´artist

  Jeg holder vejret, lukker øjnene, knytter hænderne og krummer tæerne for dig.

  På onsdag er det iøvrigt min tur – til samtale i Odense. Uh.

 4. Til hamingju með þetta, nú bíður maður bara spenntur. Það er ekki svo langt í 10. maí. Heyri að þú ert bara vongóður, krossa fingur og sendi jákvæða strauma.
  tengdó

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading