En hilsen fra Máni og mamma

Hej med jer.

Nu er Máni og jeg hjemme, fordi Máni ikke havde det så godt i morges. Han græd, var varm og havde hovedpine, måske fordi han skar tænder hele natten. Men her ved 10 tiden, er han tydeligt mere frisk. Nu sidder han og spiser kornflakes og vil gerne ud og spille fodbold. Han spillede fodbold med amma i går og er klar til lidt mere træning. Máni synes dog det er svært at få sin mor i gang, hun vil gerne slappe af og trisse rundt, sammen med en småsyg dreng. Så nu skal mor og Máni lave en fællesplan, hvor begges behov bliver tilgodeset.
Máni siger: ” skriv at du er lortesmåsyg selv” og ” skriv så at nu skal mor og Máni ud og spille fodbold”. Som I kan høre er han meget fræk og bestemt og vil absolut ikke høre tale om, at hvis man er syg så skal man være indenfor.
Men jeg tror at planen til næste efterår må være at få ham på et fodboldhold.
Máni siger: “skriv også at jeg har tisset og du har lavet lort, din prut” – som I kan høre, så er humoren helt i top i det lille hjem og Máni bidrager gladeligt med gode vittigheder.
Nu må vi hellere få tøj på… og Máni skriver lige lidt nu. kh. E og M
xshxdgsnxjjsjycdxxiuidcxxcjcdhcdjhjkjhjmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmnmjnhnmnnnnn
nnngfhjgojkhjhjjhgghhfghygyg

- 1 kommentar til En hilsen fra Máni og mamma

One Reply to “En hilsen fra Máni og mamma”

  1. I er supercute :-))

    Hvis han ikke kan lide fodbold så har jeg et par forslag – det der med fysisk infight og holdsport er ikke for alle os drenge…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *