Det ser skidt ud…

Med den anpart af landsmænd som jeg må anse som værende imbecile fuldblodståber – med den nuværende regering i tankerne – så synes jeg en neddrosling af kvaliteten og lukning af de smalle kulturelle nicher er decideret skræmmende. Med den nuværende skingre debat om amme-forbud på Københavns caféer, alle der ryger skal skydes, Christiania skal lukkes og EU næst-strammeste udlængepolitik (Island har den strammeste – men de har jo også altid haft en højrefascistisk regering, så de er historisk undskyldt), så går vi jo hen og bliver en nation af kulturelt udhungrede småfascister der vælter os i Aldi og Lidl mad, billige bajere og sprut uden afgifter (for grænsehandlen må jo ikke lide skade). Altimens vores hovedstad bliver beboet af enten crazy-eyed junkier, selvfede studerende eller nyrige yuppier, da alle os i middelklassen ikke har mulighed for at komme tættere på end 110 km. Sådan ser det ud heroppe fra. Hvordan står det til i virkeligheden? (Ah, Kim – du ved jo at så længe vi har to ben og to arme, så er alt jo meget godt…)

Musik

– DR stopper for optagelse af jazzkoncerter til P2’s aftenprogrammer – dette rammer dog ikke DR Big Bands koncerter

– Samarbejde med IFPI om DMA (Danish Music Awards) bliver opsagt

– Elektronisk musik-festival (Public service-festivalen) bliver lukket fra 2008

– Dab- og netradiokanalen DRX bliver lukket

Aktualitet og debat

– Lige lovligt (P1) (retspolitisk magasin), Ultralyd (P1) samt radiomontagen (P1)nedlægges.

– Kortere 12-radioavis (fra 30 til 20 minutter på hverdage og 20 til 15 minutter i weekenden)

Oplysning og kultur

– DR stopper med kulturtransmissioner (DR1), kulturportrætter (DR2),
Eksistens (P1), diverse eksistensprogrammer (DR2) samt
litteraturoplæsning.

– Færre tematirsdage på DR2

Drama og film

– Mindre vækst i tv-dramaproduktion end tidligere annonceret

– Fremtidig radiodramatik i samarbejde med TV-Drama

PS: Læste forresten i en undersøgelse om danskernes uovertrufne lykkelighed at grunden til at vi gang på gang blev kåret som verdens lykkeligste folk, var at vores forventninger til hverdagen var sat lavt. Det er da en lidt sjov måde at være lykkelig på. Italienerne var til gengæld ret ulykkelige, men det var fordi de forventede sig meget af livet og derfor godt kunne gå hen og blive skuffede.

Blogged with Flock

- 5 kommentarer til Det ser skidt ud…

5 Replies to “Det ser skidt ud…”

 1. Jeg var vist perfid. Undskyld. Det var før morgenkaffen. Jeg har lige læst jeres bog i gav mig i 30-års gave. I er jo faktisk fyldt af viden, kærlighed og varme. Min fokursering på mangler og tab klæder mig ikke. Lad mig istedet minde hinanden om gode tider på samsø, i sommerhus, i tønder og lad os glædes over fuglenes gryende sommersang og solens varme…

 2. Luk dog røven, Kim. Du har jo ret. Det nytter jo ikke noget at fuglene sidder og pipper af glæde i solen, mens jorden bliver overbefolket af indskrænkede småfascister, hvis eneste adspredelse i det alment tilgængelig kulturliv er en leflen for deres laveste instinkter og en politisk accept af deres frygt-baserede småborgerlighed. Jeg mener, det ender jo med at vi ikke vil spise de søde fugles æg, fordi det er synd for dem. Og hvad sker der så? Du husker vel dusernes grumme skæbne i Fragglerne, da de ikke længere vil spise det duserne byggede? Og man begynder jo også at frygte for solsorten, med den farve og det navn den har – det ender jo med Pia sender dem i Sandholmlejren, hvor de så kan sidde og pippe i takt til DR der sender genudsendelser af Rabatten og Giro 413. Så få dig noget stærkere kaffe næste gang, og kom så lige op på hesten igen mester…

  – Anders.

 3. Hej Anders. Længe siden. Håber du har det lækkert. Rart at vi er enige. Men derfor behøver man jo ikke være en gnavpot, du ved. Det var bare det. Og jeg er i gang med kop nummer to.

 4. Read and digested.

  Nu ska de bare ha noget grafik i låget!!!

  Patri.

  Har barnebarnet det godt derinde????? 95=100

 5. Heya Kim og familie. den er jo eftehånden ved at være stor. Stühr stühr nummer.

  Jeg var oppe hos DR’s sikkerhedschef og stå skoleret idag – det er der så penge til, at plummer har site eget lille SS (secret service) korps, der havde en hel sagsmappe på mig med billeder af bil og skilt og jeg skal gi dig. Jeg havde sgu lidt svært ved at smile, hvilket var lige på grænsen. Da jeg kom til at sige at det ikke engang var et pænt skilt, var jeg ved at tage modet helt fra den kære mr. jardex-mand – men i hvertfald, så havde han fået din mail, hvilken han synes var en smule arrogant.. nå nå er den det?
  Well – efter 20 minutter fik jeg lov at gå, med beskeden om at de ville droppe sagen…
  Ellers går det dejligt. Hold improamokfest i fredags efter sol og cava på Bryggen. Har lige fået det sidste rødvin ned fra loftet… og så har jeg lige skrevet min artikel om sidste år på det her: http://www.icelandairwaves.com/
  Glæder mig til en genudsendelse i år, hvilket måske ikke lige er den mest korrekte udtalelse i de kredse jeg bevæger mig mellem 9 og 16 😉
  Ihvertfald er Messerschmidt da endelig røget i svinget efter sine udskejelser i Grøften:
  http://www.bt.dk/article/20070427/NYHEDER/70427050/1056
  læs det båndede interview…
  Nå kimsebasse – håber snart vi ses. og husk at resever den 10. august.
  Krammere fra DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading