Part 2

Jep jordmoderen sagde at det lyd som bækkenløsning – begyndende. Jeg skal hvile i morgen, igen og så har jeg tid hos min egen jordmoder onsdagmorgen. Hun kigger på mig og der får jeg en bedre snak om det hele. Så må vi se hvad hun siger. Men % dans i morgen, desværre.

Kim og drengene er i cykelbutik at købe slange til Kims cykel. Han har ellers lånt min og er derfor faldet i dag. Det er glat og jeg har ikke pigdæk… Vi vil have ham hel hjem hver dag, så nu må hans super cykel ordnes.

God aften

- 3 kommentarer til Part 2

3 Replies to “Part 2”

 1. Øv øv, stakkels dig. Håber at det kun er/bliver i meget mild grad. Pas på dig selv – selvom det er svært med de to krabater.

  Knus og tanker, Anna

 2. Hæ Erla
  Langt síðan ég fór inn á síðuna síðast. Til lukku með að vera ófrísk, en leiðinlegt að þú finnir fyrir því að þú sért að fá grindagliðnun. Við erum á leiðinni heim í páskafrí og hlakkar mikið til. Þið eruð ávallt velkominn í heimsókn til okkar ef þið eigið leið um. Ég ætla að vera dugleg að fylgjast með ykkur.

  kær kveðja
  Christel

 3. Skal af med mit klaver som jeg har arvet efter min mormor. Det er smukt og fint, men jeg kan jo ikke flytte rundt med det hele tiden og det er ikke blevet brugt i 10 år. Men det gode er så at ham der kommer og får det, det var hans bedstefar der solgte det til min mormor og lærte hende at spille. Så man kan sige at det skal hjem igen.

  Hvad er det? Hvor står det? Er I ved at flytte?

  Du har et hos mig, du kan spille til sommer!

  Mødte en guitarist i aften. Måske…

  Bedstefar

  Glæder mig til at I kommer her. Det nye gamle hus er fedt, og venter på at være Jeres base.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading