Jeps

som Kim skriver, så er vi tilbage i hverdagen. Sammen med vores egne børn og så også de andres. I mit tilfælde teenagerne. Tirsdag var de ret umulige og jeg følte at jeg arbejdede i et kæmpe problemområde og skulle bære skudsikker vest. En stor dreng på 16 hoppede op på ryggen af mig, for sjov og jeg måtte smilende fortælle ham at det nok er bedst at jeg venter med at bære ham til jeg har født…. men så skal jeg nok bære ham…. 🙂 Så fik jeg en hjemmelavet røgstinker ind ad vinduet og andre sjove ting, og nåh ja stole ud af vinduet… Derfor var det så dejligt at se dem sååå søde i dag. De har den årlige kæmpefest i dag og startede med at danse i idrætshallen, noget de har lært til gymnastik. Og ihhh, hvor kan de være kære, selv om de er 14 til 16 år. 🙂 Efter det øvede vi lærerne vores underholdning til aftenen, en skudsikker, utrolig flot freestyle dans og jeg blærede mig med min mand, der havde lavet speak og klippet musikken sammen til os. Hurra for ham, han er altså dejlig at være gift med på mange måder 🙂 Teknisk, kreativ, klog og sød…. og ser godt ud…. hvad kan man bede om mere. Blærede mig også med ham, da lærerne sagde, hvor sød Máni så ud (han var med mig på arbejde)… ja han ligner sin far 🙂

Máni har været lidt ked af det efter vi kom hjem, har haft lidt reaktioner på vores lille ferie, selv om alting gik super godt mens han blev passet. Derfor fik han lov til at komme med mig på job i dag og skal nu over til sin far og cykle så med ham hjem, imens jeg henter Óliver, Inga kommer og passer ham indtil de kommer hjem og jeg tager til kursus. Godt med et puslespil der går op.

I aften skal jeg så til denne fine elevfest, hvor nogle elever har brugt hvad der nok måske svarer til 3.000 kr. danske i forberedelser. Brunsprøjtning, sko, negle, hår og kjole…. og vi får lækker mad og skal se og selv underholde. Det skal nok blive hyggeligt. Det er så sjovt at se dem så fine, når nu de til dagligt går med nattøj og hættetrøjer, mange af dem. Og så er der snart weekend. Kan umuligt forstå at jeg blev sååå træt da jeg kom hjem…. men måske meget normalt, jeg er ved at være på benene igen, vasketøjet vasket og vi ved at være i normal gear.

Det var så dejligt at se venner og familie i KBH. og høre lidt om hvordan livet egentlig går. Og næste gang jeg ser min søster, har hun ikke længere en kæmpe mave. Hvor spændende.

Nåh, nu skal Máni og jeg videre, knus til jer, E

- 5 kommentarer til Jeps

5 Replies to “Jeps”

  1. halló halló, ótrúlega gaman að hitta ykkur :)Næst þegar þið komið þá held ég að þú eigir eftir að rústa bumbukeppninni. Annars bara léleg heilsa hér á bæ, virðist ná mér í allt sem er að ganga á leikskólanum…ekki skemmtilegt, en gott að ég geymdi nefspreyið 😉

  2. Gaman hjá Mána, líka gott að fá að koma með ykkur í skólann. Hvað varð um supermanmerkin?
    amma

  3. Ég á einhvers staðar fleiri, ætti kannski að leita að þeim. Ég ræddi við hann um það hvort að hann vildi ekki bara taka fyrir sig og Óliver en það þýddi ekkert að ræða það.
    amma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading