HumbleVoice – it's not just your space…

Jeg måtte jo prøve det på et tidspunkt. Indtil videre har jeg dog afholdt mig fra det, da jeg synes at jeg allerede havde mere end nok at lave med to jobs, dejlig kone og to børn. Og derfor ikke havde brug far at skulle til at passe en “Tamagotchi anno 2007” – også kendt som Social Networking / MySpace. Jeg kunne ligesom ikke se pointen, når nu vi har en hjemmeside i forvejen. Men der er måske nogen af jer der har set det lille “Art” link der var i topppen af siden (som nu er væk). Det var mit forsøg på at give de kreative ting jeg ikke kan lade være med at lave, en lille særegen plads i mit og vores cybespace. Men det var alt for besværligt at opdatere og så heller ikke optimalt godt ud.
Den anden dag faldt jeg så over www.humblevoice.com, og der skulle ikke mere end 3 sekunder til, før jeg faldt for sidens målgruppe og design. Den er for fotografer, malere, ordsmede og bands. Ser lækker ud. Simpel. Er gratis. Så nu har jeg oprettet min første profil på et Social Networking site. Så har jeg et sted hvor jeg kan dumpe alt det som jeg synes fortjener en særlig plads. Vi må se om jeg gider det i det lange løb, men indtil videre synes jeg meget godt om det. Så tjek det ud på…

www.humblevoice.com/kimlinnet

- 1 kommentar til HumbleVoice – it's not just your space…

One Reply to “HumbleVoice – it's not just your space…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading