Endelig fik han fingeren ud…

Formanden for Danmarks Lærerforening, ((don´t get me startet on lærernes a-kasse. Mage til langsomme, fatsvage jubelidioter skal man fanme lede længe efter langsommelig betjening, har jeg ikke set andre steder,)) Anders Bondo, har nu endelig besluttet sig for at holde med sin medlemsskare. Jeg mente på et tideligt tidspunkt at den nye folkeskolelov var noget makværk, og at elevplaner var helt til grin. Og at lærerne nu endelig siger stop for galskaben, synes jeg blot er på tide. Hvorhenne ligger det visionære og det fremadskuende i at iagttage og nedskrive fortiden? Skal vi som skole, institutioner og lærere, os som står for sikkert mere end halvdelen af alt samvær i ethvert barns barndom, ikke prøve at forvalte tid og penge på noget som er imellem de voksne og børnene? Hmm – kig ind på politiken.dk og følg med. Ritt B. synes også vi har ret 😉

De såkaldte elevplaner er nemlig et eksempel på bureaukratiserende signalpolitik, når den er værst.

For det andet kan elevplaner nemt blive en kilde til friktion mellem lærere og forældre, da intet er mere følsomt end en skriftlig beskrivelse af ens barn, der vedrører sociale og psykologiske forhold. I alle de tilfælde, hvor der ingen alvorlige problemer er, vil dialogen herom være rent tidsspilde.

- Ingen kommentarer til Endelig fik han fingeren ud…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading