Torsdag

Jeg havde möde til klokken 16 i dag, saa Inga söster henter drengene for mig. Dejligt. Og da jeg fortalte Máni det blev han helt vildt glad og spurgte om han saa maatte komme hjem til dem og da han fandt ud af at det maatte han godt var reaktionen “yes”.
Drengene er ogsaa superglade hver tirsdag naar der kommer nogen og passer dem, mens vi danser. Tror maaske det er tiltrængt at de faar lidt fred fra deres forældre i ny og næ….. Det burde man tænke lidt over.

Det har ellers været en ret aktiv uge for mig, mandag ud og kælke og svömme med hele familien. Tirsdag dans og i gaar var drengene og jeg ude og fodre meget sultne ænder nede i byen efter börnehave. Saa jeg faldt i sövn klokken 21:40 i gaar

Nu sidder jeg og skriver her efter mit möde. Behöver ikke at skynde mig vildt… det er en rar fornemmelse. Skal til yoga inden jeg saa henter drengene hos min söster. I morgen tager jeg med drengene til Akranes. Kim skal til skolefest og drikke sig fuld med kollegaer og lördag har vi middag hjemme med nogle venner. Men naar denne weekend er slut har vi ingen planer. Det er ogsaa rart. Men vi vil ogsaa gerne snart paa en weekendtur ud paa landet. Opleve noget andet. Lave noget. 🙂

Naah, maa hellere smutte. Haaber I har det godt. Hvis der stadig er nogen der læser denne side……… hvordan gaar det med jer?

kh. Erla

- 1 kommentar til Torsdag

One Reply to “Torsdag”

  1. gengur vel hjá okkur….:) langar samt svolítið að flytja þannig að ef þú þekkir einhvern sem langar að framleigja íbúðina sína þá…
    Annars var ég bara að leggja mig og Georg er að fara á handboltaæfingu í kvöld þannig að ég ætla að taka mér vídjó og hafa það huggó. Verst að ég get ekki bara kíkt yfir í heimsókn til ykkar 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading