Naturen – den bedste open source…

Oum. Jeg tror det er sådan det staves. Dette budhistiske fonem, som i sit væsen bærer betydningen af fuldkommen balance og velvære. Og det var dette Oum jeg følte hele turen i dag, mens jeg red med Ingvar og Morfar ud ved Elliðarvatn. Ingen lange parafraser om dyrets varme, tøltens behagelige rytme og hestens hvide ånde i frostklar sol. Ingen haiku digte, ingen GAS konstruktioner, ingen adjektiver. Bare Oum. Så jeg bliver nødt til at indkorporere hestedrengs siden af mig selv, i den selvopfattelse jeg ellers troede var riemligt godt grundfæstet. Man lærer så længe man har en lever.

Og et langt stykke fra den del af Kim, som nød hesteryg ud i naturen, så var der en anden del af Kim
der blev jublende glad, da han endelig fik Ubuntu til at køre på Erlas bærbare – med mumba-blæret 3D – Beryl på et Xpress 200 M Ati kort. Hvorfor? Fordi LinuxForum 2007 så min video på Youtube og nu har inviteret mig til at komme og være med til at åbne konferencen begge dage. Så Erla og jeg tager til KBH d. 1. til 5. Marts. Det bliver spændende, lærerigt og sjovt. På kunstakademiets arkitektskole, til 10-årsjubilæum med folk fra IBM, Google, open source foundation d. 2 og 3. Marts. Og jeg har fået lov, allenådigst at låne Erlas bærbare til mit show…
Og nu tager vi ud og spiser lidt Pizza, og så skal jeg hen til Matti i aften og smage om vores hvedebryg er så speciel som han siger.

Ses! – Kim.

- 4 kommentarer til Naturen – den bedste open source…

4 Replies to “Naturen – den bedste open source…”

  1. Flot med den invitation!! Gaa sejt!!

    Bor lidt udenfor Port of Spain, i en lidt rusten villa, og har eget rum og der er bad. Her bor Holger hos en soed fyr Tony. Det er saa fedt hernede. Var i gaar baade tuil boernekareval og stor steelbandkonkurrence. Idag mere slapper, med lunch nu hos veninden Shelley.

    I morgen fyres den af i 2 dage, vi er med i “band”, en udklaedningstrup, alle 3. Holger og jeg tager saa 3 dage til Bounty Tobago paa onsdag.

    Haaber vi ses i Kbh. Hils ungerne. Patri en Trinidad

  2. Well,ok,surprise,eller,nå,stadigvæk masser af overraskelser fra ham der Kim!!!!Rigtig,Rigtig Flot,Kim,Håber I får en fin tur til Kbh.Kærlig hilsen til jer begge og selvfølgelig til de 2 drenge!!Mange Kærlige Hilsner Bedstemor Hella !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading