Kunsten stiger

I disse dage er jeg næsten sikker på at Reykjavík er en smule mere charmerende end KBH. Da der hverken flyder med sne eller skrald 😉 Vejret er usædvanligt mildt, og her i februar måned skinner solen frostklart de fleste dage. Min sjæl bilder mig ind at luften og solen heroppe er mere ren end andre steder. For den får det så godt af det. Fredag aften tog vi så ud til det pulserende kunstliv heroppe, som ser ud til at være ligeså levende som musiklivet. Parafrasen om at “Ligegyldigt hvor gode vi bliver, så kan vi aldrig komme til at leve af det i Island – så vi kan ligeså godt gøre præcis hvad vi har lyst til…” lader til også at præge de unge streetarts gymnasiaster der var så frække at have den fedeste fernisering af dem alle. De mere mondæne steder (kirsebærtræet, biblioteket) var også gode at besøge, også fordi der blev budt velkommen med hvidvin og derefter fyldt op konstant af små elvere der fløj rundt. Så godt vejr, inspirerende kunst ((Der er franskt forår i Island, så der er fokus på Frakkland. Og en af de mere “franske” idéer er Spermcube. Der lå gratis donorsæt til en af udstillingerne – nu må vi se hvad der sker…)) og gode tider i denne weekend. Og i dag søndag? Der er international børnedag, det må næsten kunne bruges til noget.

2007_0224(030).JPG
2007_0224(035).JPG
2007_0223(025).JPG
2007_0224(025).JPG

Og jo, den er god nok. De har varme i fortovene heroppe, så de ikke skal skovle sne. Læg mærke til pex – rørene her:
2007_0223(047).JPG
2007_0223(050).JPG

KUN I DAG! BONUS FEATURE FILM ((Jeg filmede en fugleflok i det der ifølge Erla var nørdet lang tid. Og så tilsatte jeg det eneste passende soundtrack jeg kunne finde))

- 6 kommentarer til Kunsten stiger

6 Replies to “Kunsten stiger”

 1. Hérna í Århus gik alt i stå fimmtudag og föstudag. Enginn strætó, enginn skóli ;o), enginn póstur, ekkert dagblað, engin mjólk!!

  Við bíðum ennþá eftir ruslaköllunum en þeir hljóta nú að fara að láta sjá sig;o) Við fáum ekki frí í skólanum þótt að allt sé fljótandi í rusli!!

  EN það var að sjálfsögðu mjög gaman að leika sér úti í snjónum!

 2. Ekkert smáflottar myndir. Hver málaði Mána svona flott?
  Fóruð þið upp í Gerðuberg á alþjóðadegi barna?
  mamma og tengdó

 3. Nei, við fórum í kartöflugeymslurnar á laugardagskvöldinu og þar voru stelpur að mála og fólk að gera blöðrudýr og svona. Og Máni sagði: amma segir alltaf, ekkert smá flottur Máni…. 🙂

  kveðja, Erla

 4. Hej Kim og Eela ! Glæder mig meget til at vi ses iKøbenhavn ! Håber de har fået rydet op til vi ankommer!Knus Mor Hella !

 5. Hej Kim og Eela ! Glæder mig meget til at vi ses iKøbenhavn ! Håber de har fået rydet op til vi ankommer!Knus Mor Hella !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *